Se ”Lyxfällan”-duons oväntade singeldebut

NÖJE

Programledaren Patrick Grimlund: ”Vi är hiphopare i själen”

1 av 6

”Akta dig för lyxfällan!"

Det uppmanar programledarna Magnus Hedberg och Patrick Grimlund i hiphopdebuten ”Akta dig”.

– Det var dags att bredda oss och visa att vi är: ett, ekonomer, och två, hiphopare, säger Grimlund.

Tunga kedjor, guldmantel och päls.

Och givetvis den klassiska pråliga bägaren – en så kallad pimp cup.

Det är ingredienserna när ”Lyxfällan”-profilerna Patrick Grimlund, 42, och Magnus Hedberg, 42, extraknäcker som hiphopartister. Under artistnamnen P-Trikk och M-Bawse släpper de nu låten ”Akta dig”, med tillhörande musikvideo.

– Magnus och jag är hiphopare i själen. Det var dags att bredda oss och visa att vi är: ett, ekonomer, och två, hiphopare, säger Patrick Grimlund och tillägger:

– Vi tar det här på största allvar.

Mångmiljonsbil

Videon ska locka fler att söka till TV3-programmet. Men det är också en chans för duon att uppfylla drömmen om en fet musikvideo med lyxåket nummer ett – en Rolls Royce Phantom.

Vad låg budgeten på?

– Det var en organiserad budget, men jag har inga exakta siffror. Det är klart att den kostade lite, men det var det värt, säger Magnus Hedberg.

Vill släppa mer

Duon har skrivit texten själva och har hämtat inspiration från alla personer de träffat under inspelningarna av ”Lyxfällan”. De hoppas att låten kommer att klättra på listorna – då kan de nämligen släppa fler.

– Vi har en låt som handlar om att få kapitalet att växa, samtidigt som man har roligt. Jag tror att det kanske blir nästa, säger Patrick Grimlund.

ARTIKELN HANDLAR OM

Lyxfällan