Carina Lidbom

Carina Lidbom om sin längtan: Vill träffa den stora kärleken

”Tänker att det kanske inte är för sent för mig”

Av: 

Louise Åström

NÖJE

Hon har dejtat, men inte hittat rätt.

Nu har hon fyllt 60 och säger själv att hon är redo att träffa den stora kärleken.

– Nu har jag blivit klok och stark så nu kan jag möta honom, säger hon till Nöjesbladet.

Carina Lidbom är redo för den stora kärleken.

Vanligtvis jobbar skådespelerskan Carina Lidbom under somrarna. Men i år är hon hemma. Och hon vill gärna träffa kärleken, berättar hon, vilket tidningen Hänt var först med att rapportera om.

– Jag känner att ”varför inte”. Men jag märker att jag har glömt bort hur man flörtar så jag brukar fråga kompisar var man ska gå och vad man ska göra. Men jag får väl öva, haha, säger hon till Nöjesbladet.

Det var tio år sedan hon senaste var i ett långt förhållande. Hon har dejtat lite sedan dess, men det har inte känts helt rätt, säger hon.

– Det känns som att jag varit singel hela livet. Men det har jag ju inte varit, naturligtvis. Min kompis som är psykolog säger att ”Men Carina, du drar ju ner järnridån innan någon hinner fram till dig”. Och det har han nog rätt i. Det är inte så att jag känner mig giftasvuxen. Det handlar väl mer om att det får pirra lite. Det är det jag är ute efter.

”Nu kan jag möta honom”

Anledningen att hon är redo nu tror hon är för att hon slappnat av.

– Livet är kul. När jag jobbar är jag bara inne i något slags tunnelseende. När jag kommer hem vill jag bara vara vila och vara för mig själv. Men jag tror ju ändå på den här flockmentaliteten vi människor har, säger hon och fortsätter:

– Jag fyllde ju 60 i år så det är väl dags helt enkelt. Nu har jag blivit klok och stark så nu kan jag möta honom.

Hon berättar att hon inte har en bild av vem det är hon vill träffa. Då tror hon att man begränsar sig. Men det finns en sak som är viktig: humor.

– Det finns så mycket seriöst och allvarsamt i livet ändå. Om man inte kan ta saker och ting med humor eller har den distansen till sig själv blir det svårt.

Letar du på någon speciell plats?

– Mina vänner har sagt att ”han kommer inte att stå mellan din ytterdörr och garaget”. Jag har insett att jag ska ut i vimlet. Jag ska sänka garden och le skämlskt, det är ett löfte till mig själv.

Tror du på den stora kärleken?

– Ja, men det hoppas jag på. Det är flera som berättat för mig att ”jag har varit gift två gånger och nu är det tredje gången gillt”. Och då tänker jag att det kanske inte är för sent för mig att träffa den stora kärleken.

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för brevskrivarna i ”Bonde söker fru”

ÄMNEN I ARTIKELN

Carina Lidbom

Kärlek