Blondinbella tackar för stödet

1 av 2 | Foto: Karin Törnblom / AFTONBLADET / 85165

avLinn Elmervik

NÖJE

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 26, tackar bloggläsarna för stödet efter skilsmässan.

Bloggaren offentliggjorde separationen i går.

”Jag har varit helt rörd när jag har läst allt ni skrivit”, skriver hon.

Isabella Löwengrip berättade att hon och maken Odd Spångberg, 29, bestämt sig för att skiljas i ett känslosamt blogginlägg igår. Det dröjde inte länge innan de stöttande orden från läsarna trillade in.

Knappt ett dygn efter att inlägget publicerades har det över 700 kommentarer. Nu tackar bloggaren och entreprenören för stödet från sin följare.

”Stort tack för allt er stöd, jag har varit helt rörd när jag har läst allt ni skrivit. Wow. Vilka läsare jag har. Tack”, skriver hon.

”Kommer nog uppfattas som glad”

Isabella berättar samtidigt att hennes jobb med bloggen kommer att fortsätta som vanligt. Det privata vill hon hålla privat.

”Det kommer att bli märkligt för jag vill inte kommentera mer kring skilsmässan eftersom det är färskt och därför kommer bloggens innehåll att se ut som vanligt. Jag kommer nog att uppfattas som att jag är glad och livet rullar på men så är det ju inte”.

Gifte sig 2013

Också vardagen med barnen Gillis och Sally och det hektiska jobblivet rullar på.

”Idag väntar en intensiv dag med presslunch för vår intimserie, möte inför min web tv-satsning och sedan en middag ikväll med bland annat Annie Lööf. Det ser jag fram emot”, skriver hon.

Isabella och Odd träffades genom gemensamma vänner i tonåren. De gifte sig i Stockholm 2013.