Sebastian Martinsson om bluffen i ”Bachelor”

Tjejernas besvikelse

Programledaren Malin Stenbäck avslöjar ”Bachelor”-Sebastians bluff.

Kärleksbrevet han skrivit till tjejerna är rakt av snott från olika internetsidor.

– Det ser inte så himla bra ut, säger Sebastian Martinsson själv om incidenten.

I ”Bachelor” får tre av tjejerna åka på gruppdejt med Sebastian Martinsson. Nora Landgren, Alice Opebiyi och Ida Nordfors får alla klä sig i brudklänningar för att ta bröllopsbilder med Sebastian. De får även skriva löften som de ska läsa upp för varandra.

De tre tjejerna skriver alla varsitt brev som de läser upp högt för Sebastian. Han däremot skriver ett löfte som han läser upp för alla tre samtidigt.

Sebastian skriver kärleksbrev.
Sebastian skriver kärleksbrev.
Senare avslöjas det att Sebastian googlat fram sitt tal på olika internetsidor.
Senare avslöjas det att Sebastian googlat fram sitt tal på olika internetsidor.

Avslöjad av Malin Stenbäck

I efterprogrammet ”Tjejerna avslöjar allt” visar det sig sedan att Sebastian inte har skrivit sitt löfte själv. Programledaren Malin Stenbäck avslöjar att den första delen är tagen från Wikipedia och den andra delen är tagen från ett blomsterföretags hemsida. När tjejerna får reda på det blir de besvikna.

– Jag kände det på mig, jag sa det att han har nog inte skrivit detta talet själv. Då blir man ju ännu mer besviken för jag la ned mina känslor i mitt tal, säger Alice.

– Så mycket som ni kände för det ni skrev, att nu få tillbaka en googling på några minuter. Vad var tanken i att han googlade upp det här och fick ett färdigskrivet tal? säger Matilda Borgström.

Nora Landgren, Alice Opebiyi och Ida Nordfors.
Nora Landgren, Alice Opebiyi och Ida Nordfors.

Sebastian Martinsson: ”Skrivkramp”

När Aftonbladet når Sebastian förklarar han vad det var som egentligen hände.

– Man försökte hitta alla möjliga typer av inspiration, men det var ont om tid där och då och det var inte lätt. Jag fick faktiskt skrivkramp om jag ska vara ärlig, så det där var det bästa jag kunde hitta på, säger han.

Han hyllar tjejerna som faktiskt skrev sina löften helt själva, och han förstår att de blivit upprörda över hans tilltag.

– Det ser inte så himla bra ut, men jag försökte ändå få fram någon typ av känsla i det.

Ångrar du dig nu i efterhand?

– Om jag hade fått göra om det idag så hade jag hoppats att jag inte skulle få skrivkramp. Då kanske jag hade fått ner lite mer egna ord på pappret, säger Sebastian Martinsson.

”Bachelor” sänds måndag till torsdag klockan 19.00 på Sjuan och på TV4 play.

Publisert:

LÄS VIDARE