Elena Belle om livet med nya kärleken: ”En riktig familjeman”

Gleb Savchenko dansade med Mel C i amerikanska ”Let’s dance”

Publicerad 2021-11-21

Elena Belle.

Elena Belle, 36, firar snart ett halvår med stjärndansaren Gleb Savchenko, 38.

Nu berättar hon för Aftonbladet om livet med nya kärleken.

– Han är en riktig familjeman, säger den svenska modellen.

I augusti visade Elena Belle, 36, för första gången upp sin nya pojkvän, Gleb Savchenko, 38, på Instagram. ”Het då men ännu hetare nu”, skrev den svenska modellen och tv-personligheten till en bild på honom.

I en frågestund på fotoplattformen utvecklade Hollywoodfrun för sina drygt 400 000 följare:

”Ja, vi träffas. Han är en fantastisk människa, fantastisk pappa. Han har det största hjärtat, det är allt jag kan säga.”

Nu berättar Elena Belle för första gången för svensk media om den nästan halvårslånga kärleken till dansaren Savchenko, som föddes i Ryssland men har fått medborgarskap i USA.

– Vi har varit tillsammans i fem månader nu, snart sex, säger hon.

– Han är en jättefin kille. Han har själv två barn och ena barnet är lika gammalt som Luna, vilket är perfekt, så de leker och så.

Ryske modellen och dansaren Gleb Savchenko.

Dansar med Melanie C

Luna är Elena Belles fyraåriga dotter, från äktenskapet med Michael Theanne som dog av en massiv hjärtattack i februari i fjol. Gleb Savchenko har döttrarna Olivia, 11, och Zlata, 4, tillsammans med ryska skådespelaren Elena Samodanova, som han var gift med i 15 år.

– Han är en riktig familjeman. Han verkar väldigt stabil och är jättesnäll, säger Elena Belle.

Savchenko är mest känd för sin medverkan som proffsdansare i ”Dancing with the stars”, den amerikanska versionen av ”Let’s dance”. Han har tidigare även varit med i den brittiska, australiensiska och ryska versionen av programmet.

– Nu senast dansade han med Mel C (Melanie Chisholm) från Spice Girls, säger Elena Belle.

Letar hus

Gleb Savchenko och Elena Belle.

Just nu letar hon och Luna hus i Los Angeles. Att flytta in tillsammans med nya kärleken Savchenko är fortfarande inte aktuellt.

– Jag vet inte, om vi fortsätter att träffas så kommer det nog att bli naturligt, men jag vill ändå skaffa mitt eget ställe, säger Elena Belle.

– Han har precis köpt ett ställe också, men sedan om det blir så naturligt så får man ta det då. Jag vill inte bygga hela mitt liv runt en annan person – om det blir så senare så blir det så.

Investerar i fastigheter

Husköp har även blivit en ny karriärsinriktning för Elena Belle.

– Jag försöker börja investera i fastigheter och tittar på möjligheter att till exempel köpa i Texas och hyra ut, som en investering. Det är stabilt och allting men lite tråkigt, säger Elena Belle, som pryder omslaget på herrtidskriften Maxims decemberutgåva.

– Vi gjorde en jättecool plåtning på den coolaste studion jag vet i Los Angeles, en stor utomhusstudio.

Elena Belle med maken Michael Theanne och dottern Luna.

Skriver om uppväxten

Elena Belle är aktuell med självbiografin ”Vem var Natacha Peyre?” Boken, som släpptes i augusti, behandlar hennes svåra uppväxt där hon bland annat utsattes för sexuella övergrepp av en vän till familjen.

– Jag tänkte att jag även kunde hjälpa många som varit med om liknande grejer och att folk inte känner sig ensamma, säger hon.

– Jag har fått jättemånga som hört av sig till mig. De flesta säger att de sträckläst den och att den varit ganska tung, och flera som har liknande historier har öppnat upp sig för mig, säger hon.

ANNONS