Stjärnan välter internet med sin byxorm

avOlle Kvarnsmyr

Publicerad:
Uppdaterad:

Jason Derulos överdimensionerande paket har fått många att häpna. Stjärnan själv hävdar att inga redigeringsprogram alls har varit framme.

För många av oss har november månad varit en sinnesjukt mörk och dyster månad. Till exempel har solen bara lyst tre timmar i Växjö under november månad. Men det finns andra platser på denna jord där solen lyser mer. Avsevärt mer. Bali bland annat.

Ett par väldigt avslöjande småbyxor

På den sydostasiatiska ön Bali vaknade sångaren och blivande stjärnan i den kommande Cats-filmen Jason Derulo upp (alltså samtidigt som det var sjukt mörkt och deppigt i Växjö). Jason stegade ut till sin infinity-pool och tog en selfie i ett par väldigt avslöjande småbyxor.

Foto: Instagram
Vad har du i byxan Jan

Internet exploderade (nåja)

Jason postade bilden på sin Instagram med den för tidpunkten passandet texten ”God morgon”. Därefter exploderade Internet (nåja). Anledningen? En oerhört avslöjande byxorm i de tajta småbyxorna. Ett häpet Jason Derulo-fan frågade ”vilket typ av djur döljer sig byxorna?” Varpå Derulo ”hö hö”-igt snabbt svarade ”Anaconda”.

Skeptiker hopade sig

Bilden spreds sig snabbt som vinden över hela världen och det tog inte lång tid innan skeptiker började höra av sig gällande storleken på byxormen. Bland annat kände nyhetsorganisationen TMZ sitt journalistiska kall och valde att gå till botten med alla tvivel gällande Derulos byxormsstorlek.
— Den är 100 procent äkta och naturlig. ABSOLUT inget Photoshop, vi haitier ser lite annorlunda ut om du förstår vad jag menar, säger Derulo stolt till nyhetsorganisationen TMZ.

Känd för sin fysik

Jason Derulo är sedan tidigare känd för sin ståtliga fysik. För tidningen Mens Health berättar han att det krävs en järnvilja och massor av ägg för att se ut som han gör.
— Jag äter inte frukost men jag äter massor av ägg. Minst 10 om dagen, säger Derulo till Mens Health .

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Växjö

Bali

Fysik