Panikändringarna efter Anja Pärsons skada

Akut till sjukhus under inspelningen av ”Vem kan slå Anja och Foppa” – Almenäs: ”Frustrerad”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Kanal 5 tvingades ta till panikåtgärder efter Anja Pärsons svåra skada i ”Vem kan slå Anja och Foppa”.

För att kunna fortsätta arbetet med Kanal 5:s jättesatsning kastades hela inspelningsschemat om.

– Det påverkade inspelningen ganska mycket faktiskt, säger Jessica Almenäs.

Anja Pärson, 38, tvingades åka akut till sjukhus efter att ha skadat sig under inspelningen av ”Vem kan slå Anja och Foppa” på Kanal 5.

Nu berättar programledaren Jessica Almenäs, 43, om Kanal 5:s panikåtgärder för att kunna fortsätta inspelningen av kanalens jättesatsning, trots att en av programmets två huvudpersoner skadats så allvarligt att hon tvingades hoppa på kryckor och kämpa mot svåra smärtor.

Tvingades byta ut tävlingar

– Det påverkade inspelningen ganska mycket faktiskt, men jag tror inte det kommer synas så mycket i tv-rutan, säger Jessica Almenäs.

– Vi fick rodda om och byta ut tävlingar som hon inte skulle kunna genomföra. Och det är lite synd för hon var också i superform. Jag har aldrig sett Anja i sån fantastisk form som hon var inför årets säsong, så det hade varit kul om hon hade fått visa det ännu mer.

Det var i maj som Nöjesbladet kunde berätta att Anja Pärson skadat sig svårt under inspelningen av den andra säsongen av ”Vem kan slå Anja och Foppa”, där hon och Peter Forsberg, 46, utmanas i olika grenar av andra kända sportprofiler.

”Igår blev det akuten efter en mindre lyckad dag på jobbet. I dag är det kryckor, brutal smärta och besök hos olika läkare och specialister”, skrev Anja Pärsons fru Filippa Rådin, 46, på Instagram.

1 av 3 | Foto: Dplay och Kanal 5
Anja och Foppa.

”Skar i hjärtat”

Enligt Jessica Almenäs grämde sig Anja Pärson efter skadan, trots att hon efter bara en ledig dag återvände för att slutföra inspelningen.

– Hon blev ju lite frustrerad, för det var ju vissa tävlingar som jag vet att hon hade velat göra som hon fick lämna över till Peter. Då såg man lite att det skar i hennes hjärta, att: ”det här vill jag så gärna göra”. Så jag tror att det tog lite grann på henne, men hon har ju en vinnarskalle av guds nåde, så hon biter ihop och kör och gör sitt bästa ändå, säger Almenäs.

”Vem kan slå Anja och Foppa”, som leds av Almenäs tillsammans med Carina Berg, 41, har premiär på Kanal 5 söndag 3 november 21:00.

Nöjesbladet har sökt Anja Pärson via Kanal 5.

Publicerad:

LÄS VIDARE