Penny Parnevik har fått barn med Douglas Murray

Uppdaterad 2019-11-06 | Publicerad 2019-08-15

Influencern Penny Parnevik och Douglas Murray har fått en son.

Hemma i Sverige för att ta emot beskedet var gammelmorfar Bosse Parnevik.

– Vi var i kontakt hela tiden med våra mobiler så vi fick ju se det mesta, säger han till Nöjesbladet och skrattar.

Penny Parnevik, 22, och Douglas Murray, 39, har blivit föräldrar.

”Det blev en pojke. Penny var fantastisk och Douglas var en bra coach. Allting gick bra och alla mår bra. Tack för all kärlek ni visat under dagen”, skriver nyblivne morfar Jesper Parnevik, 54, på Instagram.

Även mormor Mia Parnevik, 51, la ut ett inlägg med en glädjefylld bild.

”Det blev en pojke och alla mår bra”, skriver hon.

I Sverige är glädjen stor över att Parneviksklanen utökats. Gammelmorfar Bosse Parnevik, 81, berättar om när han själv fick beskedet.

– Jag var ute och klippte gräsmattan när det hände. Sedan kom jag in och då berättade min hustru om vad som hänt, säger gammelmorfar Bosse Parnevik till Aftonbladet

Hur stor är pojken?

– Han är jättestor, han har ju en farsa som är rätt kraftig.

Vad sa Penny när du pratade med henne?

– Hon var förstås lycklig, vi har varit i kontakt hela tiden. Vi sjöng förstås ”Ja må han leva” och sen fick jag till något rim om att födseln jämnade ut familjens könsfördelning i telegrammet. Vi har ju fått sju tjejer och tre killar.

Efter beskedet om tillökningen i Parnevikssläkten har det regnat in gratulationer från svenska kändisar. En av dem kom från artisten Uno Svenningsson, 60. ”Ännu en liten själ klev in i detta rum. Grattis till er alla!”, kommenterade han.

Penny och Douglas relation

Penny Parnevik och hockeyproffset har varit ett offentligt par sedan hösten 2017. De avslöjade i julas att de väntade barn och i en frågestund på sin youtubekanal har Penny tidigare sagt att hon kommer att föda i USA. Nu har de blivit föräldrar till en pojke.

– Jag känner att vården är mer trygg i USA. Jag har provat barnmorskor både i Sverige och där och det går inte ens att jämföra, är min åsikt. USA är mycket bättre, sa hon i klippet.

Fördes akut till sjukhus

För några dagar sedan berättade berättade Penny Parnevik på sin Instagram Story om en otäck händelse där hon trodde att vattnet hade gått.

”Jag trodde att mitt vatten gick så jag åkte in till sjukhuset. Senare på dagen hade jag väldigt kraftiga blödningar så jag behövde åka in igen. Jag har aldrig känt sån smärta i mitt liv tidigare, jag blir så nervös över att faktiskt föda”, skrev Penny Parnevik på Instagram Story, enligt Hänt.

ANNONS