Sanna Nielsen

Sanna Nielsens nya drömvilla med sambon

Har köpt hus för 7,7 miljoner kronor

Av: 

Torbjörn Ek

Joakim Ramsell och Sanna Nielsen.
Joakim Ramsell och Sanna Nielsen.

NÖJE

Sanna Nielsen och sambon Jocke Ramsell har hittat sitt drömboende.

Strax före jul lämnade paret sin lägenhet och flyttade till en sexrumsvilla i Tyresö utanför Stockholm.

Priset för huset landade på 7 700 000 kronor enligt uppgifter från Lantmäteriet.

Efter elva år har Sanna Nielsen, 35, och sambon Joakim Ramsell, 47, bytt två rum, kök och balkong mot en sexrumsvilla med tomt på över 1000 kvadratmeter.

I oktober sålde paret sin lägenhet på 57 kvadratmeter i Årsta utanför Stockholm för tre miljoner kronor, visar uppgifter från Hemnet. Strax före jul flyttade de i stället in i en villa belägen i pittoreska familjekvarter i Tyresö söder om Stockholm.

Villan innebär betydligt större ytor att röra sig på för familjen Nielsen-Ramsell som nu kan breda ut sig över 177 kvadratmeter. För detta betalade paret 7 700 000 kronor, enligt ett utdrag ur fastighetsregistret. Lantmäteriets dokumentation visar också att Sanna Nielsen och Joakim Ramsell äger halva huset var och att husets fastighetsbeteckning har det vårliga namnet ”Tussilagon”.

Stor gräsmatta och trädäck

Sanna Nielsen flyttade in i lägenheten i Årsta 2008 och har ofta berättat om hur hon suttit på sin balkong och övat in sångtexter och manus till ”Allsång på Skansen”, sedan hon blev programledare för SVT:s flaggskepp 2016.

Men nu har hon istället en stor lummig tomt med fruktträd och stor gräsmatta där hon kan sjunga ut inför sommarens planerade tisdagskvällar på Skansen och i SVT. Tvåplansvillan i Tyresö har också ett stort trädäck som lämpar sig för mysiga grillkvällar om vädret tillåter i sommar.

Aftonbladet har sökt Sanna Nielsen för att fråga om hon vill berätta mer om det nya huset och livet i villa, men hon har avböjt att kommentera flytten från lägenheten.

ANNONS EXTERN LÄNK

Höstnyheter hos Gina Tricot – handla årets trender här

Gina Tricot

Publisert:

LÄS VIDARE

Så mycket tjänar allsångsprofilerna

ÄMNEN I ARTIKELN

Sanna Nielsen

Tyresö

Allsång på Skansen