Källa: Glenn Hysén tävlar i ”Farmen VIP”

1 av 2 | Foto: MELI PETERSSON ELLAFI
Glenn Hysén.
NÖJE

Inspelningarna av ”Farmen VIP” är inne i sitt slutskede. Nu kan Nöjesbladet avslöja att Glenn Hysén är en av deltagarna i programmet.

– Det var länge sedan han åkte till inspelningen, så jag tänker att det kanske har gått ganska bra för honom, säger en källa.

Det blev nyligen känt att TV4 spelar in en kändisversion av sitt populära program ”Farmen”.

– Det stämmer att vi spelar in ett ”Farmen VIP”, vilket vi tror blir en spännande utveckling av ett våra mest uppskattade och engagerande format. I övrigt kan jag inte avslöja så mycket mer just nu, bekräftade Lina Berggrén, presschef på Bonnier broadcasting,för Nöjesbladet i fredags.

Källor har tidigare sagt till Expressen att ”Paradise Hotel”-profilen Samir Badran ska vara med i programmet.

Nu kan Nöjesbladet avslöja att även den omåttligt populäre göteborgaren Glenn Hysén är med i ”Farmen VIP” och att programmet spelas in just nu.

– Glenn är med och det var länge sedan han åkte till inspelningen, så jag tänker att det kanske har gått ganska bra för honom, säger en källa.

Ringer man Glenns mobiltelefon så får man meddelandet att telefonen är avstängd.

”Kan inte säga något”

När vi ringer Glenns fästmö Camilla Lendott är hon fåordig.

– Snälla, jag kan inte säga något, säger honoch skrattar. 

”Farmen” är ett program där deltagarna ställs inför vanliga uppgifter på en bondgård. Det kan vara att mocka skit, sköta om djur som höns och kor och dessutom tävla i lagövningar.

Glenn Hysén är ingen nybörjare i dokusåpsammanhang. Han har varit med i program som ”Kändishoppet”, ”Let’s dance”, sjungit duett med Linda Bengtzing i ”Rampfeber” och agerat fotbollstränare i ”FC Z”.

ARTIKELN HANDLAR OM