Courtney Love i tårar över Britney Spears

Veronika Åström/TT

Uppdaterad 2021-07-05 | Publicerad 2021-07-04

Courtney Love är en av de artister som gett sitt stöd till Britney Spears. Arkivbild.

Courtney Love lade på lördagen ut ett videoklipp på Instagram där rockstjärnan framför en akustisk version av Britney Spears hitlåt ”Lucky”, enligt Pitchfork.

”Den är skriven av de där fantastiska svenska gentlemännen”, säger Love i klippet, och syftar på Max Martin, Rami och Alexander Kronlund, som ligger bakom pophiten.

Mer än halvvägs in i låten gör hon ett avbrott, och säger: ”Jag gråter verkligen”.

Courtney Love intervjuades i en artikel på fredagen i tidningen The New Yorker om Jamie Spears förmyndarskap över sin dotter Britney Spears.

I artikeln framkommer bland annat den nya uppgiften om att Britney Spears ringt det amerikanska akutnumret ”911” och lämnat en polisanmälan mot sitt förmyndarskap. Detta ska ha skett kvällen innan hon i domstol lade fram anklagelserna om att hon behandlades illa under förmyndarskapet, enligt Pitchfork.

Den lokala polismyndigheten har medgivit att anmälan finns, men säger att larmsamtalet inte har gjorts offentligt på grund av att det är en pågående utredning, enligt Deadline.

Många andra artister har också offentligt visat stöd för Britney Spears, däribland Christina Aguilera, Brandy, Mariah Carey, Justin Timberlake och Dionne Warwick.

DAILY Kommer Britney någonsin bli fri?

Aftonbladet Daily med Magnus Sundholm, Aftonbladets korrespondent i Los Angeles.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

ANNONS