Eric Saade slår tillbaka mot Nicole Falcianis hårda ord

Kallade exet för ”ett svin” i intervju

Eric Saade är kritisk till att Nicole Falciani kallade honom för ”ett svin” i en intervju.

Nu slår han tillbaka mot ex-flickvännen.

– Om jag skulle sagt de här orden som man, som hon sa om mig i den intervjun, då hade det nog blivit ett jävla ståhej, säger han i ”Framgångspodden”

I en intervju med Martin Björk kallade Nicole Falciani, 24, sin ex-pojkvän Eric Saade, 30, för ett svin. Hon berättade att han dumpade henne från ingenstans och att hon inte önskar honom lycka och välgång.

Eric Saade.
Eric Saade.

Eric Saade om intervjun

När Eric Saade nu gästar ”Framgångspodden” får han en lyssnarfråga gällande just den intervjun. Han berättar då att han sett intervjun eftersom han fick många kommentarer gällande den.

– Om man säger så här, om jag skulle sagt de här orden som man som hon sa om mig i den intervjun, då hade det nog blivit ett jävla ståhej. Men det är lätt för folk att skratta och tycka att någon är skön för att hon säger så där, och det tycker jag man ska fundera lite över, säger Saade i ”Framgångspodden”.

Gjorde slut strax innan bröllopet

Det före detta paret hade planerat att gifta sig, men bara veckor innan bröllopet valde han att göra slut. I intervjun med Martin Björk säger Nicole Falciani att hon blev lämnad av artisten helt plötsligt och utan förvarning. Det stämmer inte, säger Eric Saade i ”Framgångspodden”.

– Det var inte så att det bara stängdes av, eller att från en dag till en annan så var det hej då. Så var det inte. Jag tror ändå de flesta kan räkna ut det själva.

Nicole Falciani.
Nicole Falciani.

Han vill dock inte gå in mer i detalj på exakt hur eller varför han valde att göra slut.

– Anledningen till att jag inte väljer att prata om det, det är av respekt för den andra partnern, vilket är Nicole. Nu är det så att hon inte visar samma respekt, skulle jag vilja säga och det är hennes val. Men jag vill aldrig sjunka dit, jag tycker det är privat, säger Eric Saade.

Nya flickvännen Hanna Schönberg

Idag är han tillsammans med influencern Hanna Schönberg, 22. Han säger att han mår bättre nu än på länge.

– Jag tror att när man träffar någon som man känner att ”shit det här skulle kunna bli morsan till mina barn”, alltså verkligen med handen på hjärtat, då mår man jävligt bra, säger Eric Saade.

Aftonbladet har sökt Nicole Falciani.


Rockbjörnen

Skaffa unika Sverige-tröjan från Sportbladet – först till kvarn


Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN