”Robinson”-Robban har förlovat sig

Glömde bort första frieriet: ”Var helt väck”

 Simone Brandstedt och Robban Andersson har bytt ringar på Mallorca.
Simone Brandstedt och Robban Andersson har bytt ringar på Mallorca.

Skam den som ger sig.

Efter allehanda strul har Robban Andersson äntligen förlovat sig med kärleken Simone Brandstedt. 

– Det känns fantastiskt sexigt om jag ska beskriva det med ett ord.

Tv-profilen Robban Andersson, 47, välkänd från klassiska dokusåpan ”Expedition: Robinson”, har förlovat sig med flickvännen Simone Brandstedt, 30, något han berättar om i ett inlägg på Instagram. Ringbytet ägde rum i Palma på Mallorca under söndagskvällen.

– Nu är ringarna på plats. De köpte vi till den här resan. Vi har tagit in på ett skönt hotell här i Palma och bytte ringar på en restaurang igår kväll. Man får sitta till klockan elva så man hinner ta en sista stänkare innan man går hem, förklarar Robban Andersson på telefon för Aftonbladet medan han ligger och solar vid poolen tillsammans med sin blivande fru.

Förlovningen har föregåtts av allehanda strul. För ett par år sedan friade Robban Andersson i samband med att han åt stark medicin – vilket han hade glömt bort dagen efter. 

– Jag hade tappat minnet från kvällen, jag var helt väck, totalt förvirrad. Så jag hade tydligen friat till tjejen men det var helt blankt. Å andra sidan går jag i frieri-tankar hela tiden, så det var nog inte så konstigt, sa Robban Andersson då till Aftonbladet.

”Robinson”-Robban.
”Robinson”-Robban.

I höstas hade han planerat att fria under en resa till Sicilien, men då ställdes flighten in på grund av pandemin.

– Jag skulle fria vid Scala dei Turchis vita klippor. Jag skulle komma upp med sjögräs lindat runt fingret. Men i vintras när vi hade lite good sexy times så blev jag så exalterad så jag friade rakt av helt oplanerat. Jag fick feeling och hon fick också feeling och friade tillbaks så vi friade till varandra. Men nu har vi som sagt förlovat oss på riktigt och bytt ringar.

Robban Andersson hade inte varit Robban om han inte ständigt gör saker på sitt sätt. Därför ska han och Simone åka på smekmånad i juli till just Sicilien och sedan gifta sig i Stockholms stadshus senare i höst.

– Simones far har bjudit sina två döttrar med respektive till Kreta i september så vi gifter oss i stadshuset och sedan flyger vi iväg. Så jobbar vi, lite tvärtom, säger han och skrattar.

 Simone Brandstedt visar upp ringen.
Simone Brandstedt visar upp ringen.

Hur känns det att vara en ringmärkt man?

– Det känns fantastiskt sexigt om jag ska beskriva det med ett ord. Det känns exklusivt att hon valde mig av 3,5 miljarder män på den här planeten.

Vad är det bästa med Simone?

– Jag har jävligt roligt med Simone. Vi har väldigt kul, hon är den bästa lekkamrat jag har haft. Det är fan grunden till ett bra förhållande, att man har roligt. Och så blir hon en fantastiskt snygg brud.

Robban Andersson har två barn från ett tidigare förhållande.

Publisert:

LÄS VIDARE