Carolina Gynning

Därför bor Gynning inte med pojkvännen

”Det gick ju åt helvete”

Av: 

Amanda Hällsten

NÖJE

Nu avslöjar Carolina Gynning varför hon och pojkvännen Viktor Philipson inte bor tillsammans.

– Jag har ingen lust att planera så mycket, säger hon i en ny intervju med Amelia.

Konstnären Carolina Gynning, 42, har skriver på Instagram att hennes dröm är att bo med familjen på en stor gård i framtiden, men för närvarande lever hon och Viktor Philipson, 35, på olika håll.

I en intervju med Amelia förklarar hon varför.

– Jag har redan testat det här med mamma, pappa, barn en gång och det gick ju åt helvete. Nu är jag rätt sugen på en annan typ av upplägg, och jag vet inte om vi behöver bo ihop hela tiden, säger hon till tidningen, och fortsätter:

– Vi är ju ändå tillsammans nästan jämt, men jag gillar att vi kan ge varandra frihet och ha två olika bostäder.

Viktor Philipson och Carolina Gynning.

Foto: TT NYHETSBYRÅN

Skönt att vara ensam

Carolina Gynning och Viktor Philipson har varit ett par sedan 2019. Sommaren 2020 valde de att gå isär, men efter drygt två månader utan varandra meddelade paret de att de hittat tillbaka igen.

Förutom en sjövilla på Ekerö har Gynning även lägenhet på Ibiza och ett lyxigt fjällhus på drygt 200 kvadratmeter i skidorten Björnrike.

Viktor står skriven på en lägenhet i centrala Stockholm.

Det handlar alltså inte om att paret saknar ytor att bo på, Gynning anser snarare att det finns fördelar med att bo isär.

– Efter att ha hängt i tre dagar kan båda känna att det är väldigt skönt att få vara för sig själv, och då är det perfekt att Viktor har sin lägenhet i stan, säger hon till Amelia.

Vill inte planera

Carolina Gynning har två döttrar sedan tidigare och i sommar väntar hon och Philipson sitt första gemensamma barn. I sin podd, som hon har tillsammans med tv-profilen Carina Berg, avslöjade hon nyligen att det är en liten flicka som gömmer sig i magen.

Hon säger att hon inte vet om hon och pojkvännen kommer flytta ihop när bebisen väl kommit.

– Jag har ingen lust att planera så mycket. De första månaderna ammar jag och då är ju barnet ändå helt bundet till mig, säger hon till Amelia.

ANNONS EXTERN LÄNK

Skicka ett blombud och överraska någon med en vacker bukett - beställ här.

Interflora

Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för ”Let’s dance”–paren

ÄMNEN I ARTIKELN

Carolina Gynning

Ekerö

Ibiza