Jagger tillsammans med 52 år yngre kvinna

Träffats genom Hollywoodproducent

1 av 2 | Foto: Markus Schreiber / AP TT NYHETSBYRÅN
Åldersskillnad är inga problem för Mick Jagger.
NÖJE

HOLLYWOOD.

Mick Jagger, 74, har en ny flickvän vid sin sida.

Den 52 år yngre filmproducenten Noor Alfallah, 22.

Hon är yngre än två av rocksångarens barnbarn.

Duon ska enligt The Sun ha tillbringat några nätter tillsammans i Paris. Det skedde när sångaren var där med Rolling Stones på bandets No filter-turné.

Mick har fortfarande sin legendariska charm. Men till och med hans bandkompisar var förvånade över att se honom tillsammans med någon så ung och vacker som Noor, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

Producenten ska ha rest till Paris för att träffa rockaren.

– De är båda singlar och verkade ha kul ihop. Därför lät alla dem bara vara, säger källan.

– Mick visar absolut inga tecken på att lugna ner sig. Han hade sannerligen ett leende på läpparna och den berömda glimten i ögat.

Nykära

Jagger har varit singel sedan han och ballerinan Melanie Hamrick, 31, bröt tidigare i år. Med henne fick han sitt åttonde barn, Deveraux, som nu är tio månader.

Trots att åldersskillnaden i Alfallahs fall är ännu större ska den inte ha ställt till några problem för det nykära paret.

– Noor är mycket självsäker och välutbildad. Hon passade bra in på alla de lyxiga ställen de besökte ihop, säger källan.

Duon ska ha mötts genom en gemensam bekant, filmproducenten och regissören Brett Ratner. De uppges ha lärt känna varandra i en privat lägenhet i en Parisförort för två veckor sedan. Dagen därpå skjutsades Alfallah tillbaka till sitt hotell av en privatchaufför.

Några dagar senare följdes mötet av flera dejter som bland annat innebar middag på restaurangen Caviar Kaspia, där Stones team var med.

Alfallah var också i publiken när Stones uppträdde på U Arena. Dagen därpå sågs Jagger anlända till flickvännens hotell.

Håller förhållandet blir Alfallah styvmor till en storfamilj med barn i åldrarna noll till 46. Rocksångaren har också fem barnbarn, varav två är 25, och ett barnbarnsbarn.

ARTIKELN HANDLAR OM

Paris