”Bachelors” Sebastian om livet efter serien: Dejtar igen

NÖJE

Ångrar dubbelspelet, men har gått vidare: ”Jag är en lycklig man”

Han lurade finalisterna med ett dubbelspel hemma i Sverige.

Efter den dramatiska avslutningen på ”Bachelor” har Sebastian Ljungberg börjat dejta igen.

– Jag är en lycklig man i dag, säger han till Nöjesbladet.

Sebastian Ljungberg, 37, kom till TV4:s studio redo att be både Annica Olsson, 32, och Jennie Seling, 29, om ursäkt efter att han träffat dem båda i hemlighet efter att inspelningen på Arbua avslutats.

Men inspelningen av de båda eftersnacksprogrammen med Agneta Sjödin chockade honom.

– Det blev för mycket, det har produktionen sagt också efteråt. Det med Annika och Jennie kan jag stå för, det var mitt misstag, säger han.

Han menar att anklagelserna om att han träffat och flörtat med andra tjejer inte stämmer.

– De andra tog tillfället i akt att kasta ur sig saker och jag fick bara sitta där, jag blev helt överrumplad. Alla kunde säga i stort sett vad de ville, vad jag än sa vändes det emot mig. Studioprogrammet kom som en chock, det var inte alls roligt.

”Jag är en lycklig man i dag”

Han bor kvar i Norge, utanför Trondheim, och säger att han har smält det som hände.

– Jag har gått vidare, studioprogrammet var för fyra månader sedan och Aruba sju. Jag lärde mig väldigt mycket och är glad för det, säger han.

I dag träffar han en kvinna på distans.

– Jag är en lycklig man i dag. Jag träffar någon, vi har träffats sedan en tid tillbaka. Med tanke på det som varit på tv har det varit speciellt, vi har inte kunnat gå ut tillsammans, vi får se hur det blir när allt är över i tv.

”Jag är nog helt normal”

Du sa i början av serien att du levt ett kringflackande liv, men var redo för en relation, sedan valde du en tjej men träffade den andra också. Hur stabilt är ditt dejtande i dag?

– Det blev fel med Annica och Jennie. Det de andra tjejerna säger får stå för dem. Mina tidigare förhållanden har varit jättebra. Jag är nog inte värre än någon annan vad gäller sånt där. Sedan är ”Bachelor”-rollen vad den är. Jag är nog helt normal.

Har du berättat för kvinnan du träffar nu om dubbelspelet i ”Bachelor”?

– Ja, absolut jag har pratat med henne om allt det här. Det fick hon veta redan när vi träffades. Hon vet om hela situationen. ”Bachelor” är ingen vanlig situation. Det ska bli skönt att det är över.

ARTIKELN HANDLAR OM