”Jag gillar inte öl”

Av: Zendry Svärdkrona

Publicerad:
Uppdaterad:

Sanne avslöjade sin odanska sida i schlagerchattet

   Sanne Salomonsen säger: Hej alla nu är jag här.

Peter säger: Vad är det som gör att danska tjejer är så mysiga?

   Sanne Salomonsen säger: Det är ju för att den danska mentalitet är lite mysigare. Det kanske har något med ölen att göra.

Ales säger: Tjena Sanne, vem hade designat din klädsel?

   Sanne Salomonsen säger: Den är sydd till mig av en designer som heter Joan.

säger: Hej Sanne: Har du någon speciell "ritual" som du genomför innan du går upp på scen?

   Sanne Salomonsen säger: Det har jag absolut. Jag har en liten meditation som jag kör innan jag går upp på scen så jag blir ordentligt fokuserad istället för ordentligt förvirrad.

Viparat säger: Tycker du bäst om dansk eller svensk schlager?

   Sanne Salomonsen säger: Svår fråga. Jag har stor respekt för den svenska Melodifestivalen. Det är stor bredd på de musikaliska genrerna. Där visar ni att ni att ni är ett världsland.

Caroline säger: Hej Sanne! Jag tycker din låt är jättecool! Tror du danskarna blir sura om du skulle vinna den svenska melodifestivalen? =) Kram!

   Sanne Salomonsen säger: Jag har redan fått frågan om jag är en förrädare. Men jag tror inte det vi har så mycket humor och jag tror faktiskt att de skulle vara lite stolta om jag vann.

jessica säger: Är det svårt att få den perfekta rösten?

   Sanne Salomonsen säger: Den perfekta rösten, det är svårt. Man har den röst man har och utvecklar sin personlighet i rösten över tid.

kalle säger: Tycker du att det är bra att kvinnor vinner genom att visa sina bröst?

   Sanne Salomonsen säger: Det var en cool fråga. Jag tror det är lite missförstått. Jag har lärt mig att om jag vill att folk ska fokusera på min röst så visar jag inte mina bröst.

Caroline säger: När fick du veta att du skulle vara med i den svenska melodifestivalen?

   Sanne Salomonsen säger: Jag blev tillfrågad i november månad. Men vi hittade rätt låt för mig i början på januari. Så det var då jag tackade ja.

Sebbo säger: Hej Sanne! Hur många skivor har du gjort och vilken är du mest nöjd med?

   Sanne Salomonsen säger: Tolv, tror jag. Jag gillar dom alla eftersom de är tidstypiska för mig. Den jag är mest nöjd med just nu är den jag släpper om ett par veckor.

melody_hanna säger: Hej och grattis så här i efterhand! vem har du som förebild och vad har du gjort för att få ett sånt bra självförtroende som du verkar ha?

   Sanne Salomonsen säger: Förebild, det är svårt. Musikaliskt blir det Aretha Franklin, Janis Joplin och Jimi Hendrix. Tack för komplimangen, jag lever ett väldigt ärligt liv det gör det lättare att vara den man är. Jag har livsfilosfi som jag är väldigt konsekvent med. Jag fokuserar på nuet och så visar jag respekt för andra människor. Och så är jag väldigt jordnära.

MorAnna säger: Gillar du öl och wienerbröd med choklad i som alla andra danskar? ;)

   Sanne Salomonsen säger: Skrattar, jag gillar inte öl vilket är ovanligt för en dansk. Men wienerbröd med choklad i gillar jag som fan.

   Sanne Salomonsen säger: Jag blev förvånad att jag kom med till finalen i Globen och jag vill verkligen tacka alla från mitt hjärta. Det är en härlig upplevelse för mig och jag ska göra mitt bästa.

Publicerad: