Jessica Falkholt begravs på måndag

Tv-stjärnans hela familj dog efter bilolyckan på annandagen

avTorbjörn Ek

1 av 2

Jessica Falkholt förs till sin sista vila i samma kyrka som resten av familjen.

Begravningsgudstjänsten för den svensk-australiska tv-stjärnan kommer att hållas på måndag, uppger Daily Mail.

Jessica Falkholt blev bara 28 år. Nu står det klart att den svensk-australiska tv-stjärnan kommer att begravas på måndag.

Ceremonin kommer att hållas i samma kyrka i Sydney där hennes föräldrar Lars och Vivian och lillasyster Annabelle begravdes förra veckan, skriver Daily Mail.

Efter en otäck bilolycka på annandagen, som kom att orsaka hela familjens död, blev Jessica Falkholt liggande i medicinsk koma i nästan tre veckor. Men förra veckan stängdes de livsuppehållande åtgärderna av och i onsdags dog hon.

Stjärnorna sörjer kollegan

Efter Jessica Falkholts död berättade en anhörig för Daily Mail att trots att de är förkrossade känner frid över att Jessica fått återförenas med sin närmaste familj.

– Vi är alla ledsna, men hon är med sin familj nu. Hennes mamma var hennes största supporter så jag är säker på att hon är i hennes armar.

Jessica Falkholt är mest känd från Australiens populära såpa ”Home and away” och flera av hennes skådespelarkollegor väntas närvara vid begravningen.

”Home and away”-kollegorna Pia Miller och James Stewart finns bland dem som uttryckt sin sorg i sociala medier, där Miller nyligen lade upp en bild av Falkholt på sin instagram med orden ”Farväl underbara Jess” och Stewart gjort det samma med texten ”God natt, söta Jess, må änglars sång vagga dig till sömns”.

ARTIKELN HANDLAR OM