Hugh på race i Skåne – med sonen och svenska Anna

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Heja Hugh!

När Hugh Grant körde ett välgörenhetslopp i skånska Knutstorp var både hans lilla son och mamman, svenska tv-producenten Anna Eberstein, med för att ge filmstjärnan sitt stöd.

– Vi är mycket nära vänner, sa Hugh Grant innan loppet.

Det händer sannerligen inte varje dag. Men på lördagen gasade den världsberömda brittiske filmstjärnan Hugh Grant runt på en racingbana i det lilla samhället Knutstorp i Skåne.

Grant deltog i välgörenhetsloppet som markerar slutet för racingsäsongen på Knutstorp.

Körde Ferrari

Under de senaste åren har Hugh Grant besökt Sverige flera gånger. Orsaken till det är att han har en son tillsammans med svenska tv-producenten Anna Eberstein.

Både Anna och sonen, som nu är två år gammal, var med för att heja på stjärnan på Knutstorp.

Skådespelaren körde en Ferrari 458 Challange Evolution. Inför loppet var filmstjärnans tilltro till sin egna förmåga synnerligen begränsad.

– Jag kanske kommer skada någon, sa han då.

Firad efter loppet

Men både åskådare och de andra förarna klarade sig undan utan blessyrer när Grant gasade på. Placeringen blev blygsam och skådespelaren menade att han var chanslös.

– Det var över innan det ens hade börjat, säger han.

Men Grant verkade ändå nöjd med sin insats. När han klev ur sportbilen blev han duschad med bubbelvin, i klassisk racetradition.

Efter loppet mötte Anna Eberstein och sonen upp Hugh Grant i depån, där den inbjudna pressen väntade.

Sonen fick provsitta i pappans vrålåk och hela familjen var på glatt humör.

"Älskar honom väldigt mycket"

Länge var skådespelaren mycket förtegen om sitt kärleksbarn. Men innan Knutstorpsracet berättade Grant för Nöjesbladet att han har en mycket nära relationen med både mamman och den lilla pojken.

– Jag träffar honom ofta, nästan varje dag. Jag älskar honom väldigt mycket.

Körde egen bil

Privat äger Hugh Grant en Ferrari men körde en av arrangörernas bilar i loppet.

– Jag äger de här löjliga bilarna, och jag har tagit massor av lektioner för att lära mig köra dem. Men jag har aldrig deltagit i ett race. Det känns som att jag måste köra ett lopp, och sedan kan jag säga att jag har gjort det, sa han till Nöjesbladet innan loppet.

Publicerad: