Theyouway ♥ Janni Deler

Vi har fått en pratstund med Stockholmstjejen Janni Deler – bloggare, träningsentusiast och flickvän till skidproffset Jon Olsson. Janni är inte rädd för att bära färg och utstickande plagg och just därför inspirerar hon oss!

Du började blogga bara för något år sedan och har redan byggt upp en stor och framgångsrik blogg. Vad är hemligheten?

– Jag har faktiskt ingen hemlighet. Hårt slit och att alltid försöka leverera på topp. Det tar många timmar varje dag för att få till det så man ska vara beredd på att lägga ner tid och energi, samt ha något intressant att skriva om. Jag är faktiskt själv ganska chockad över hur fort allt har gått och undrar varför folk vill läsa vad lilla jag gör om dagarna, ha ha, men jag älskar det.

Går den så pass bra att du kan leva på den?

– Ja, just nu gör den det. Men jag vill göra så mycket mer i framtiden, har en massa spännande projekt på gång.

Du är tillsammans med den framgångsrika extremskidåkaren Jon Olsson som bor i Monaco när han inte är ute och reser. Hur får man distansförhållande att fungera?

– Vi har nu fått det att fungera i snart 4 års tid och man måste vara beredd på att det kommer riktigt tråkigt vissa stunder ibland. Försöka göra det bästa av situationen och är man så pass kär kommer det att fungera. Man får se till att prata ofta, smsa gulliga meddelanden och försöka att ses så mycket det går. Det är alltid jobbigt de första dagarna vi är ifrån varandra, särskilt när man är van att ha varandra nära, men på något sätt tror jag att det är bra att sakna. Då uppskattas tiden tillsammans mer och vi hamnar nästan aldrig i vardagsgnabb-situationer. Jag gillar faktiskt att ha ett distansförhållande på grund av det även om drömmen är att snart ha ett hem tillsammans. Det är en så härlig känsla att få träffas igen när vi har varit borta från varandra. Det känns nästan som vi blir nykära på nytt vilket jag tycker är mysigt.

Du verkar vara en riktig träningsentusiast, vad tränar du helst?

– Ja, jag älskar träning! Senaste tiden har jag haft en liten dipp då det varit lite för mycket resande och flängande, men nu är jag pepp på att komma igång på riktigt igen. Just nu är jag inne på riktigt tuff cirkelträning. Det ska gå snabbt, vara sjukt jobbigt och effektivt. Annars är crossfit väldigt kul. Jag gillar att utmana mig själv när jag tränar. Mitt bästa tips är att göra något man tycker är kul, annars håller det inte i längden.

Hur viktigt är mode och skönhet för dig?

– Det är viktigt och något jag brinner för. Mode är roligare än skönhet för mig. Jag tycker det är så kul att klä sig efter humör och känslor, och det går att leka så mycket med kläder och göra det till sin grej. Skönhet har jag aldrig varit speciellt intresserad av, men börjar få upp ögonen för det också nu.

Beskriv din stil.

– Jag skulle säga att den är ganska enkel med en twist. Och färgglad. Älskar färg och galna plagg som jag gärna matchar med något simpelt.

Vad är det dyraste vi hittar i din garderob?

– Hmm, det måste vara min blåa Céline-väska. Använder den massor så det känns okej, ha ha.

Hur ser du på trender?

– Jag gillar det! Vissa saker fastnar jag för och vissa tar jag inte alls efter. Jag gillar att prova mig fram och säger oftast aldrig nej till något, men passar det inte mig kommer jag inte ha det på mig bara för att det är trendigt. Då tar jag hellre något jag trivs i.

Om du fick ta över någons garderob, känd som okänd, vem skulle det vara och varför just dennes garderob?

– Svår fråga. Jag följer ett par riktigt balla tjejer på Instagram vars stilar jag gärna hade gjort en blandning av och skapat en garderob. En mix av galna plagg, snygga klänningar, skor och väskor i mängder. Jag har faktiskt ingen stilikon, jag gillar mer att ta lite av flera personer och inspireras av dem.

Vilket är ditt mest användbara plagg?

– Svarta jeans med lite högre midja. Funkar till allt och varje dag.

När googlade du dig själv sist – och vad hittade du?

– Ha ha ha, jag googlar nog mig själv varannan dag. Inte för att läsa om vad folk skrivit utan mer för att hitta olika inlägg jag skrivit förut som någon frågar om, har nog aldrig googlat mig själv för att leta efter något annat. Kanske borde göra det...

KLICKA HÄR (länk) för att se mer av Jannis ursnygga streetstyle-bilder. Glöm inte heller att gilla Theyouway (extern länk) på Facebook för att ta del av fler spännande modeprofiler, tips och tävlingar.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN