Här tar tv-mamman duckface till ny nivå

Tvingades söka läkarvård efter skönhetsingrepp

Hon ville bara hjälpa naturen på traven.

Men injektionerna fick tv-mamman Farrah Abrahams läppar att formligen explodera och tvinga henne att söka vård.

Här tar tv-mamman duckface till en helt ny nivå.

Farrah Abraham, 23, ursprungligen känd från MTV-serien ”16 & Pregnant” fick en allergisk reaktion när hon sprutade in preparat i sina läppar. Det gjorde att de svullnade upp så markant att realitystjärnan tvingades söka sjukhusvård.

Det var dock inte mer akut än att Abraham kunde ta några selfies för att föreviga missödet, och dela det i sociala medier med glimten i ögat.

”Brudar, säg inte att jag inte varnade er! #Botched California #Akuten #fixit”

Tog ut hakimplantat

Det är inte första gången Abraham genomgår skönhetsingrepp. Hon har opererat brösten upprepade gånger, gjort en näsoperation och lagt in ett hakimplantat – som hon sedan tog ut.

– Hon kände press från sina föräldrar som tyckte att hon var fin innan hon la in dem, avslöjade hennes plastikkirurg Michael Salzhauer för Hollywoodlife förrförra året.

Farrah har förutom genombrottsserien gjort spinoffserien ”Teen mom”, ”Couples therapy”, ett soloalbum och två sexfilmer. Och försäkrat att det finns ingrepp hon inte skulle tänka sig att genomgå.

– Jag är väldigt nöjd med mina bröst, och kommer aldrig förstora dem så jag ser ut som en porrstjärna. Jag vill behålla min naturliga look, kommenterade hon efter bröstförstoringen som gjorde dem till en d-kupa.

Publisert:

Ämnen i artikeln