Molly Sandén överväldigad av responsen

NÖJE

Molly Sandén var beredd på näthat efter sin avklädda video som Nöjesbladet publicerade under fredagen.

Men artisten mötte en våg av kärlek.

– Jag sitter och gapar av förvåning, säger hon.

Under fredagen premiärvisade Nöjesbladet Molly Sandéns, 22, musikvideo till låten ”Freak”.

I videon tar Molly Sandén av sig kläderna för att göra en markering mot vikthetsen hon upplever och för att slå tillbaka mot de som hånat henne för sin kropp genom åren.

Inför publiceringen räknade hon med glåpord och elakheter.

– Jag är beredd på att det kommer att vara folk som hatar det och folk som tycker att det är bra. Det får jag bara ta. Det anspelar ju inte på något sexuellt. Jag sitter ner och det korvar sig på magen, det är viktigt att få visa det, sa hon då.

”Tagen av all kärlek”

Men på Nöjesbladets Facebooksida och i sociala medier har hon hyllats för sin inställning.

– Jag är helt tagen av all kärlek. Sitter och gapar av glädje och förvåning när jag läser alla fina kommentarer. Hade aldrig vågat tro att det skulle få sån positiv respons, säger hon.

Hennes pojkvän, artisten Danny Saucedo, stämde in i hyllningskören.

”Genom att vara dig själv inspirerar du massvis med människor varje dag, mig också. Tack för att du är så jäkla fantastisk”, skriver han på Instagram.

Vissa har ändå velat försöka trycka ner sångerskan med elaka kommentarer, uppger. Men Molly Sandén tar inte åt sig – och stödet har kommit omedelbart.

– Det häftiga är att det alltid finns någon som försvarar en. Blir rörd av att tänka att det finns så mycket fina människor därute med vettiga åsikter kring den här jäkla utseendehetsen! Att vi är många som vågar fightas en större acceptans, säger hon.

Vad tycker du? Kommentera på Nöjesbladets facebooksida!