Realitystjärnans ex-pojkvän mördad – en misstänkt gripen

Foto: Richard Shotwell / TT NYHETSBYRÅN
Angela Simmons.

avMathilde Albinsson

NÖJE

Realityprofilen Angela Simmons före detta fästman hittades skjuten till döds i ett garage.

Nu har polisen gripit en man.

Den misstänkte mannen nekar till brott.

Angela Simmons, 31, känd från de amerikanska realityserierna ”Growing up hip hop” och ”Run's house”, och hennes före detta fästman Sutton Tennyson gjorde slut förra året efter att Tennyson anklagats för att vara otrogen. De har tvåårige sonen Sutton Joseph ihop.

I lördags hittades ex-pojkvännen mördad i sitt garage i Atlanta, skriver CNN. Han hade skjutits till döds med flera skott. Tennyson blev 37 år.

Nu har en man överlämnat sig själv till polisen, uppger TMZ. Han greps på polisstationen misstänkt för mord. Mannens advokat uppger dock för nöjessajten att han nekar till anklagelserna att ha skjutit Sutton Tennyson till döds.

Polisen misstänker att Tennyson stått på uppfarten till sitt hus och pratat med gärningsmannen och att konversationen så småningom urartat. Mannen ska sedan ha lämnat platsen i bil. Ingen misstänkt har gripits för mordet.

Angela Simmons uttryckte sin sorg på sociala medier dagen efter skjutningen.

”Tack för att du lämnade efter dig min största gåva. Det gör så ont. Jag är bedövad. Tack för all den kärlek du gav alla. Jag kan inte ens förstå att jag ens säger ’Vila i frid Sutton’. Jag lovar att ta hand om SJ på alla sätt”, skrev hon på Instagram.

Kända profilerna som lämnat oss under 2018 02:17
ARTIKELN HANDLAR OM

Brott