Bianca Ingrosso om flytten från Philippe

Berättar: ”Vi gick nog på varandra”

De var bara sambos i några månader.

Men Bianca Ingrosso hoppas att hon och Philippe Cohen kommer flytta ihop igen.

– Jag vill gifta mig och skaffa barn, säger hon till Nöjesbladet.

De blev sambos i början av sommaren, men nyligen berättade Bianca Ingrosso, 23, i sin podcast att pojkvännen Philippe Cohen, 24, skulle flytta ut från hennes lägenhet i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm.

När Nöjesbladet träffar Bianca på Lifestyle Awards, där hon tagit emot utmärkelsen Årets Instagram, berättar hon om beslutet.

– Vi har kört distans i fyra år, så allt skedde kanske lite väl snabbt. Under lika lång tid hade vi byggt någonting så som vi trodde att det skulle vara, säger hon och fortsätter:

– Men vi är fortfarande tillsammans även om vi inte bor ihop. Men jag har i och för sig knappt märkt av det. Philippe kommer hem till mig efter jobbet och sover hos mig varje kväll. Den enda skillnaden är att jag nu har en extra garderob, säger hon med ett skratt.

Vill flytta till större

Vad var det som hände?

– Vi gick nog på varandra lite väl mycket. Jag lever ett liv där jag får väldigt mycket pressbud och har dessutom ett kamerateam hos mig hälften av tiden. Min lägenhet är ofta som en produktionsstudio. Så vi kände att det är bättre att ha ett förhållande utan att bo ihop, säger hon och poängterar att det var ett gemensamt beslut.

Tror du ni kommer flytta ihop igen?

– Ja, det hoppas jag…

Philippe håller i skrivande stund på att renovera sin lägenhet på Östermalm och Bianca avslöjar att hon står i begrepp att köpa en ny bostad.

– Jag måste flytta till större. Min tvåa är bara 63 kvadratmeter och jättedåligt planerad. Jag ska flytta tillbaka till Östermalm där jag är uppvuxen. Men vi får se om vi köper något ihop.

”Vill skaffa barn”

Får Bianca som hon vill står inte bara samboskap på det framtida schemat.

– Jag vill gifta mig och skaffa barn. Barn har jag drömt om sedan jag var fem år och tänker att det kanske sker inom tre år. Jag har hela tiden sagt att jag vill bli mamma innan jag är 28. Men just nu är vi båda extrema karriärmänniskor.

Vill Philippe också ha barn?

– Det är klart han vill, det har vi pratat om hela tiden. Men jag kanske vill ha barn lite snabbare än vad han vill.

Philippe har precis fått sitt första jobb som han älskar och han vill också han en stadig inkomst, säger hon och avslutar:

– Men vi är väldigt kära och lyckliga.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN