Emma Watson

Försökte värva Emma Watson till sexsekten

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

”Smallville”-stjärnan Allison Mack, 35, rekryterade kvinnor till sexsekten.

Nu visar spår i sociala medier att hon försökt värva stjärnor som Emma Watson och Kelly Clarkson.

Skådespelaren Allison Mack, mest känd för sin roll i tv-serien ”Smallville”, utreds av FBI för sin inblandning i en sekt som ska ha pressat kvinnor att bli sexslavar.

Tv-profilen är gripen och misstänks för att ha ha agerat nyckelrekryterare åt sekten Nxivm, som officiellt ägnar sig åt ”självhjälp”.

Nu står det klart att Mack försökte värva flera andra stjärnor till rörelsen, skriver Business Insider. Redan 2016 skickade hon flera meddelanden till ”Harry Potter”-stjärnan Emma Watson på Twitter och försökte få till ett möte.

Kontaktade Kelly Clarkson

”Jag är skådespelare som du och är involverad i en fantastisk kvinnorörelse som jag tror du skulle gilla. Jag pratar gärna om du är öppen för det”, skriver hon i en tweet.

Tre år tidigare kontaktade Allison Mack popstjärnan Kelly Clarkson.

”Jag hörde genom skvaller att du är ett ”Smallville”-fan. Jag är ett fan av det du gör också! Jag skulle gärna prata någon gång”, skriver hon till henne.

Kan få fängelse

Allison Mack greps i fredags, drygt en månad efter sektens misstänkte ledare Keith Raniere. Han sitter nu anhållen i ett federalt fängelse i Oklahoma misstänkt för människohandel och tvångsarbete.

Om Allison Mack blir dömd för de människohandelsbrott som hon misstänks för kan hon få ett fängelsestraff till upp emot 15 år.

ANNONS

Shoppa kläder, skor & inredning hos Ellos – nu med upp till 50% rabatt i outlet.

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Dottern tvingades svälta i sexsekten

ÄMNEN I ARTIKELN

Emma Watson

Kelly Clarkson

Allison Mack

Nxivm