Countrystjärnans svärson död i tragisk olycka – blev 28 år

Alan Jacksons familj sörjer.

Countrystjärnans svärson, Ben Selecman, halkade på ett båtdäck och slog huvudet så illa att han avled av sina skador.

Ben Selecman blev 28 år.

I oktober gifte Ben Selecman sig med den amerikanske countrystjärnan Alan Jacksons dotter Mattie i Franklin, Tennessee.

I onsdags omkom Ben Selecman i en tragisk halkolycka. Selecman hjälpte en kvinna ombord på en båt i Jupiter, Florida, när han plötsligt halkade och slog i huvudet. Han ådrog sig så pass allvarliga skallskador att han dog kort efter, rapporterar AP.

Selecman, som verkade som assisterande allmän åklagare, hedras av sin arbetsplats på Facebook.

”Tack för ditt arbete, din vänlighet, medkänsla och för alla skratt och minnen”, lyder ett inlägg på åklagarmyndigheten i Nashvilles officiella konto.

Ben och Mattie träffades på ett bröllop. I en intervju med Southern bride berättade kändisdottern om frieriet.

– Ben kommer säga att vi först träffades genom gemensamma vänner på bröllop, men jag minns bara att jag dansade med en söt kille och jag tänkte aldrig mer på honom. Vi återsågs två år senare när han tjänstgjorde hos en domare i Nashville en sommar under juridikstudierna. Han frågade om en dejt och jag sa nej, men han gav inte upp, säger hon till Southern bride och fortsätter:

– Han fortsatte tills jag äntligen såg den stilige, utåtriktade, gudfruktige killen jag behövde. Efter att vi bestämt att vi var menade för varandra, tog han med mig på en picknick vid ett skogsspår, där vi avnjöt ett otroligt vin, ostar, dansade och det mest romantiska frieriet.

Ben Selecman var svärson till Alan Jackson, 59, en hyllad och Grammy-belönad countrysångare som hörde till de mest populära countryartisterna under 1990-talet.

Ben Selecman blev 28 år.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN