Brigitte Nielsen: Jag vet att anklagelserna mot Stallone är lögn

avLeo Pettersson

1 av 2

Sylvester Stallone har anklagats för att ha våldtagit en 16-årig flicka med sin livvakt.

Ex-frun Brigitte Nielsen hävdar bestämt att det är en lögn.

– Vi var nygifta och jag var med Sylvester hela tiden, säger hon till TMZ.

Det var tidningen Daily Mail som publicerade artikeln om Sylvester Stallone, 71, för några dagar sedan.

Anklagelsen bottnar sig i en gammal polisrapport från Las Vegas som har grävts fram. Enligt rapporten anklagades han för att ha våldtagit en 16-årig flicka. Det framgår att han ska ha hotat tonåringen medan livvakten skrattade.

Anmälan ledde aldrig till något åtal.

”Har aldrig ägt rum”

Nu går Stallones ex-fru Brigitte Nielsen, 54, ut och menar att anklagelsen är en ren lögn. Hon menar att de båda var nygifta när den påstådda händelsen ska ha ägt rum.

I tidsaspekt rör det sig om 1986 när Sylvester Stallone höll på att spela in filmen ”Over the top”.

– Incidenten som beskrivs har aldrig ägt rum. Under nästan hela dagarna tittade jag på när han spelade in filmen, efter det åt vi middag och gick till vårt rum. Ingen annan person var i det rummet med honom förutom jag, säger Brigitte Nielsen till TMZ.

”Jag var i chock när jag läste artikeln”

Även skådespelaren David Mendenhall, 46, som enligt artikeln i Daily Mail ska ha introducerat Stallone för 16-åringen, menar att anklagelsen är falsk.

– Jag var i chock när jag läste artikeln. Det är helt falskt att jag introducerade en 16-åring främling för Mr. Stallone nära en hiss i Hilton, eller någon annan stans heller för den delen, säger han till TMZ.

De menar båda att påhittade anklagelsen har orsakat honom mycket skada.

– Det är otroligt att Sylvester och hans familj ska behöva lida över någonting som aldrig har inträffat, säger Brigitte Nielsen.

ARTIKELN HANDLAR OM