Britney tillbaka med nytt album

NÖJE

Släpper platta - och en egen klädkollektion

1 av 2 | Foto: Ligger i hårdträning Britney har ett hektiskt år framför sig. Bland annat vill hon lansera maken Kevin Federline som rappare.

HOLLYWOOD

Sabbatsmånaderna är över.

Nu drar Britney Spears igång igen - på högsta växeln.

Hon har ny manager, ny singel, ny klädlinje och släpper en platta till sommaren.

- Men jag kanske återvänder till popbranschen tidigare än så, säger hon.

Återvändandet till rampljuset sker med nya singeln "Mona Lisa". Det berättade Britney när hon ringde radiostationen Kiiss-FM i Los Angeles och bad programchefen spela låten.

Spelades in i våras

- Inspelningen är helt live. Det är mycket som kan göras för att få det att låta bättre. Det kommer att bli bättre. Det är bara en råmix.

Spåret spelades in under hennes turné i våras.

- Det skedde strax in-nan jag skadade knäet, säger hon.

Britney uppger att låten kommer att finnas med på den platta som släpps till sommaren. Albumet, hennes sjätte, bär arbetstiteln "The original doll".

Popcomebacken är bara en del i en bred satsning som Britney gör i år.

Till hjälp har hon en ny manager, 29-årige Dan Dymtrow. Han jobbade tidigare som assistent åt Larry Rudolph, den manager som Britney sparkade för tre månader sedan.

Vill regissera musikal

Det överraskande skiftet uppges ha med Britneys make, Kevin Federline, att göra. Popsångerskan är övertygad om att också han kan bli stjärna.

- Hon vill att han ska lanseras som rappare. Hon säger att han har vad som krävs, säger en uppgiftslämnare i New York Daily News.

Fungerar inte det har det gifta paret sin klädkollektion att hoppas på. Den här veckan är de i New York för att skriva på kontraktet.

Till det kommer en musikal. På sin webbsajt skriver Britney att hon vill producera och regissera satsningen. Musikalen bär namnet Hollywood och är en satir om filmbranschen.

Britney torde veta en del om ämnet, särskilt efter erfarenheterna med "Crossroads"...

Magnus Sundholm