Tv-profilen: ”Det var kaos och jag höll på att förblöda”

Foto: TV3
Nicole Elizbeths Barraza Gaethe

avBenjamin Andrée

NÖJE

Nicole Elizbeths Barraza Gaethe är ny deltagare i tv-serien ”Unga mammor”.

Hennes graviditet var en solskenshistoria men förlossningen var ett rent helvete.

– Jag fick någon krigarinställning och tänkte bara att nu jävlar ska den ut, säger hon till Nöjesbladet.

Artisten och Youtubern Nicole Elizbeths Barraza Gaethe, 24, från Norrköping är en av två ny deltagare i reality-serien ”Unga mammor” som är tillbaka med en fjärde säsong.

– Det känns lite nervöst faktiskt men jag är sjukt taggad. Jag har längtat efter detta ända sedan inspelningen, säger hon.

Tillsammans med fästmannen Ludvig, 23, har hon sonen Leonidas, 9 månader, som kom till världen via en enkel förlossning – som snabbt vändes till ett rent helvete.

– Direkt när jag fick Leonidas på bröstet sa de till mig att moderkakan fortfarande var kvar. När de försökte få ut den så gick navelsträngen som sitter fast i moderkakan av. Då blev det panik. Och läkaren fick dra ut den med hela armen inne i mig, säger hon och fortsätter:

– Det fanns ingen tid att söva mig och det är det mest smärtsamma jag varit med om i hela mitt liv. Det var kaos och jag höll på att förblöda.

”Forsade blod ur mig”

Fästmannen Ludvig kunde bara se på under hela dramat medan han höll nyfödde sonen Leonidas.

– Han såg allt och hur det forsade blod ur mig och personalen sprang fram och tillbaka. När läkaren sa: ”Nu är det här enda chansen vi har, så vi måste få ut den” var Ludvig nog mer i chock än jag. Jag fick någon krigarinställning och tänkte bara att nu jävlar ska den ut, säger hon.

Har förlovat sig

Och allt gick bra till slut och paret är nu lyckligare än någonsin.

– Vi är förlovade och har inte riktigt pratat om giftermål än. Det får komma lite längre fram. Vi kanske slår till i nästa säsong av ”Unga mammor”, om vi får vara med, säger hon och skrattar.

Även Sophie Bernadotte Andersen, 21, från Nässjö är ny mamma i serien, medan favoriterna Julia Bergman och sonen Milan samt mammorna Natalie Eklind (f.d. Grip) och Linn Andersson återkommer i nya säsongen.

Säsong fyra av ”Unga mammor” har premiär på TV3 den 5 augusti samt Viafree den 1 augusti.

5 fredagsprogram vi minns 00:45
ARTIKELN HANDLAR OM