Sandra visar upp sambon – i badkaret

NÖJE

Tv-profilen: Vi har inget att dölja

1 av 4 | Foto: AVKLÄTT Tv-tittarna är vana vid att se Sandra Dahlberg betydligt mer påklädd i ”Postkodmiljonären”. Men nu visar hon upp en annan sida av sig själv och pojkvännen Mathias Singh på sin blogg. ”Det är nog någon som tycker att de här bilderna är en lika bra vinst”, säger Sandra.

Naken hud, tatueringar och glada miner.

Här visar Sandra Dahlberg upp blivande sambon – i badet.

– Jag tror att det här är sånt gemene man egentligen pysslar med, säger hon.

Foto: AVKLÄTT Tv-tittarna är vana vid att se Sandra Dahlberg betydligt mer påklädd i ”Postkodmiljonären”. Men nu visar hon upp en annan sida av sig själv och pojkvännen Mathias Singh på sin blogg. ”Det är nog någon som tycker att de här bilderna är en lika bra vinst”, säger Sandra.

Många är vana att se henne med ett guldkuvert i ”Postkodmiljonären”.

Men på sin egen blogg postar Sandra Dahlberg, 33, bilder på sig själv och blivande sambon – i bad­karet.

– Det är klart, i vanliga fall är nog folk vana att se mig rejält påpälsad och med guldkuvert. Men det är nog någon som tycker att de här bilderna är en lika bra vinst, säger Sandra Dahlberg.

Inget julbad

Till bilderna skriver hon att de badar ”fastän det inte är jul”.

– För länge sedan gjorde man ju så, att man fick bara bada en gång innan jul. Då badade mannen först, sedan barnen, sedan pigan och sist mor i huset. Så då gjorde jag en knorr av det, säger hon.

”Vi vågar”

Bilderna bjuder på en hel del hud och tatueringar.

– Jag tror att hemligheten med bilderna är att det här är sånt som gemene man egentligen pysslar med. Badar nakna. Sedan kanske vi vågar lägga upp bilderna. Men vi har inget att dölja, säger hon.

Det är du och din sambo Mathias som badar förstår jag?

– Sambo och sambo, han är någonstans mitt emellan sambo och särbo. Han är på väg in, säger hon.