Nöje

Här läggs Nalle till sin sista vila

Av: 

Anton Assarsson

NÖJE

I går begravdes nöjesprofilen Nalle Knutsson. Familj, vänner och kolleger samlades på Skogskyrkogården i Stockholm.– Det var en otroligt vacker ceremoni, säger bästa vännen Jugge Nohall.

Tv-stjärnan Nalle Knutsson avled i levercancer den 11 juni i år, 69 år gammal.

I går begravdes han på Skogskyrkogården i Stockholm.

Vacker ceremoni

Jugge Nohall, vän och kollega, var en av drygt 40 sörjande.

– Det var fantastiskt fint, en otroligt vacker ceremoni, säger han.

På 60-talet slog sig Nalle Knutsson fram som musikalartist runt om i Sverige, bland annat i "West Side Story", men han packade snabbt sina väskor och gav sig ut i världen – Nalle drömde om att lyckas internationellt.

Fick två söner

Efter en rad mer eller mindre framgångsrika år träffade han Caroline Rogby som han gifte sig med 1975, tillsammans fick de två söner.

Först 2001 blev Nalle Knutsson ett känt namn i de svenska stugorna. I dokusåpan "Nalles show" på Kanal 5 gick hans spektakulära stil rakt genom rutan - och en svensk nöjesikon var född.

Dokusåpaäventyret fortsatte som "nöjeskonsulent" i "Club Goa" i TV 3, och med ett kort gästspel i "Big Brother" på Kanal 5 2006.

Kommer sakna honom oerhört

Jugge Nohall minns Nalle Knutsson med mycket kärlek.

– Vi hade en kemisk balans mellan oss som var speciell. Och jag kommer sakna hans feminina sida, i bland kunde han vara som en mamma för mig, det saknar jag oerhört.

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, hudvård och vitaminer – handla allt inför hösten hos MEDS

MEDS

Publisert: