Beyoncés scenkläder på "The Mrs Carter Show World Tour"

1 av 6 | Foto: Änglalik i Ralph and Russo Couture. Foto: Splash
NÖJE

Gulddräkter, provocerande bodysuits, pvc-klänningar – Beyoncé sparade inte på krutet när hon, i extravaganta scenkläder, inledde sin världsturné i Belgrad, Serbien i går kväll.

För tio år sedan var det mamma Tina Knowles som sydde Beyoncés och Destiny's Childs scenkläder, men nu tar superstjärnan hjälp av sina designervänner. Och påkostat och extravagant är vad som gäller – annars får det vara. Det visade Beyoncé i går kväll när hon äntrade scenen i Belgrad, Serbien och visade upp sina kreationer inför cirka 18 000 åskådare i publiken.

Supergarderob

Den brittiske designern Julien Macdonald har konstruerat några av kostymerna på världsturnén, andra inblandade i klädprocessen är bland andra världskände designern Emilio Pucci, Peter Dundas, Dean and Dan Caten samt Ralph and Russo.

Och ingen supergarderob utan superskor som matchar och är bekväma att dansa i. Stuart Weitzman är mannen som specialdesignat de klackar som Beyoncé använder på scen.

– Vi har lärt oss vad hon behöver. Klackarna ska ha en viss bredd som gör att hon kan röra sig bättre och inte halka när hon dansar, säger Stuart Weitzman till tidningen People.

– Beyoncé är absolut inte villig att lida i höga klackar – oavsett hur snygga de är, fortsätter han.

Spana in bilderna ovan.

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode