Tv-stjärna gripen för knarklangning

NÖJE

”Fejkade shejken” slog till igen - filmade ”X Factor”-domaren Tulisa Contostavlos med dold kamera.

1 av 5 | Foto: Den förra ”X Factor”-domaren Tulisa Contostavlos, 24, greps av polis.

Hon dömde ut unga artister i ”X Factor”.

Men nu kan Tulisa Contostavlos själv dömas - för knarklangning.

I dag greps hon av polis - efter en dold kamerainspelning av Englands mest ökända journalist ”den fejkade shejken”.

I dag greps den brittiska artisten och förra ”X Factor”-domaren Tulisa Contostavlos, 24, av polis, misstänkt för att ha langat kokain värt över 8000 kronor, skriver Sun.

Bakom avslöjandet om drogerna ligger en av Englands mest välkända, och ökända, journalister, Mazher Mahmood, som också går under smeknamnet "den fejkade shejken".

Satte dit ”Svennis”

Tidigare var han anställd på numera nedlagda söndagstidningen News of the world och under förklädnad satte han dit Sven-Göran ”Svennis” Eriksson när han övervägde att lämna jobbet som Englands förbundskapten. Mahmood avslöjade även hur ex-prinsessan ”Fergie” var beredd att sälja affärsmöten med det brittiska kungahuset och sin exmake prins Andrew.

Nu är "den fejkade shejken” Mazher Mahmood tillbaka med ännu ett avslöjande i News of the worlds systertidning Sun.

I en video filmad med dold kamera skryter Tulisa Contostavlos för reportern om hur hon kan ordna fram droger via en kontakt:

– Vad du än vill ha så har han det, säger hon på videoinspelningen.

Filmad med dold kamera

Filmad på lyxrestaurangen Nobu i London säger hon:

– Halva min telefonbok säljer. Självklart kan jag ordna det till dig. Hälften av alla jag känner är knarklangare. En är stor kokainlangare. Han är min bästa vän. Han är en gangster. Han är min gangster.

Men det stannar inte vid skryt. Den förklädda reportern styr via Tulisa upp en leverans av motsvarande 14 gram kokain till ett värde av drygt 8000 kronor som sedan levereras till ett hotell av en av sångerskans vänner.

Greps av polis

I dag, två dagar efter att Sun publicerat sitt avslöjande om sångerskans knarkaffärer greps både hon och vännen av polis.

– Polisen har idag gripit två personer, en 35-årig man och en 24-årig kvinna efter ett avtalat möte på en polisstation i centrala London, misstänkta för att ha langat droger. De är kvar i förvar vid polisstationen, säger en talesperson för Scotland Yard till Sun.

”Den fejkade shejken” Mazher Mahmood fick sitt smeknamn efter att han flera gånger utgett sig för att vara förmögen affärsman från arabvärlden och även klätt sig i traditionell vit dräkt.

Prisats

Bland sina avslöjanden räknar Mahmood bland annat hur skådespelaren John Alcroft langade kokain och den brittiska miljöministern Tim Yeos otrohetsaffärer som resulterat i ett barn med älskarinnan. Två gånger har han fått utmärkelsen Årets nyhetsreporter i Storbritannien för sina avslöjanden 1999 kring fotbollsklubben Newcastle Uniteds chefer som kallade klubbens kvinnliga fans för ”hundar” och tog med reportern på bordell i Marbella. Och återigen 2011 för sitt avslöjande om hur resultaten i cricketmatcher fixats. Han avslöjade också hur pappan till då 9-åriga ”Slumdog millionaire”-skådespelerskan Rubina Ali var beredd att sälja henne för 2,5 miljoner kronor.