Uppgifter: Bieber har landat i Stockholm

avLinn Elmervik

Äntligen är han här – världsstjärnan: ”Jag älskar Europa”

1 av 2 | Foto: AP TT NYHETSBYRÅN
Justin Bieber ska nu ha landat i Stockholm.

Nedräkningen har börjat.

I kväll står Justin Bieber, 22, på scen i Stockholm och enligt flera rapporter har världsstjärnan landat i Sverige.

”Jag älskar Europa”, twittrade han sent under natten till torsdagen.

I kväll är en lång väntan äntligen över. Då spelar den kanadensiske popstjärnan Justin Bieber inför ett utsålt Tele2 Arena i Stockholm. På fredag gör han det igen.

Nöjesbladet har ännu inte fått en glimt av stjärnan, men enligt flera rapporter har han redan landat i Stockholm. Under onsdagskvällen ska han ha setts på flera håll i huvudstaden.

Stjärnan har ett par lediga dagar efter att ha gjort två konserter i Finland under måndagen och tisdagen.

Hyllar Europa

Bieber verkar uppskatta sin Sverigevistelse. Under natten till torsdag levererade han en kärleksförklaring till hela kontinenten på Twitter.

”Jag älskar Europa”, skriver han.

Den senaste gången Justin Bieber var i Sverige var 2013. Då sålde han ut Globen tre gånger.

Förra året orsakade han skandal i Norge när han stormade ut från scenen efter bara en låt under en minikonsert i Oslo. Anledningen: Han blev irriterad när fansen inte lyssnade.

Har fått ljumma recensioner

Popgigantens turné ”Purpose world tour” har redan tagit sig igenom USA och Kanada, men han fick ljumma recensioner för sin spelning i Oslo i förra veckan.

Enligt tidningen Verdens Gangs recensent innehöll showen flera partier av tristess för både publiken och popstjärnan själv.

Justin Bieber gav sken av att helst vilja vara någon helt annanstans och bemödade sig inte ens om att mima under stora delar av konserten.

Vill du ha stenkoll på stjärnans öden och äventyr under Sverigesvistelsen? Följ Nöjesbladet på Snapchat och på Nöjesbladets Facebooksida.

ARTIKELN HANDLAR OM