Persbrandt och Lundell på solig kärlekssemester

NÖJE

Njuter av varandra på franska solkusten

Lena Endre gifte sig i Antibes i går.

Och kärlekshelgen smittar av sig på gästerna, Mikael Persbrandt och Sanna Lundell som lämnat barnen hemma och njuter av varandras sällskap.

– Baby och jag är ensamma i gränder, skriver Sanna Lundell i sin blogg.

Från Almedalen till Antibes.

Mikael Persbrandt, 52, och särbon Sanna Lundell, 37, befinner sig, bland flera andra svenska kändisar, på franska solkusten för Lena Endres, 61, och Martin Wickströms, 59, bröllop och passar på att rå om varandra ordentligt med salta bad, stadsvandringar och kvalitetstid på soldränkta stränder.

De två barnen har de lämnat hemma.

”Utan barn. Baby och jag ensamma i gränder, på marknader, på franska små torg, i salta salta medelhavet” , skriver Sanna Lundell i sin blogg.

Hon fortsätter: ”I går stundade bröllop mellan två mycket mycket vackra personer. Så fantastiskt fin kväll. Skaldjursbuffén från paradiset, champagne i överflöd, barfotadans på stranden. Solrosor, Picasso-vibbar och så mycket kärlek” och delar flera bilder från vistelen på sin Instagram.

Persbrandt och Lundell har varit ett par i tio år. De köpte nyligen en herrgård utanför Stockholm men har inte velat kommentera att köpet innebär att de flyttar ihop.

ARTIKELN HANDLAR OM