Nakenbilder till salu

NÖJE

Fler än 200 foton stals ur Marcia Cross soptunna

”Desperate housewives”-stjärnan Marcia Cross, 44, är en äkta rödhätta. Det avslöjar ett antal nakenbilder som kommit i orätta händer.

En nyfiken sopgubbe hittade fotografierna bland skådespelerskans skräp.

Foto: Bestulen Marcia Cross kämpar för att få tillbaka avslöjande nakenbilder på sig själv som av "misstag" hamnade i soporna.

Nu kräver den desperata stjärnan att få tillbaka bilderna. Men David Hans Schmidt som företräder sophämtarfirman kräver att hon ska betala för dem.

– Det är några bilder på henne när hon duschar utomhus. Hon ser helt underbar ut. Och ja, mattan matchar gardinerna, säger Schmidt till New York Daily News.

Han har fått tag på över 200 fotografier av stjärnan. Enligt Schmidt hittade en av firmans anställda bilderna när han tömde Cross soptunna.

Vill sälja tillbaka dem

”Desperate housewives”-stjärnans advokater hävdar att fotografierna tillhör Marcia Cross och maken Tom Mahoney, oavsett var de hittades. Enligt dem kastades de ut av misstag.

– Bilderna stals inte. När man kastar bort något, ger man upp rättigheterna till den egendomen, hävdar däremot Schmidt.

Han antyder att han tänker sälja bilderna utomlands. Men Schmidt har tidigare hittat "generande" saker som tillhört Paris Hilton och erbjudit att ge dem tillbaka i utbyte mot pengar. Nu anser han att Cross också ska betala för sina egna bilder.

– Jag vill bara ha så mycket pengar som möjligt till min klient.

Mer om Marcia:

Sandra Wejbro

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!