Paris Hilton i svartsjukedrama

NÖJE

Rockstjärnas ex-fru polisanmäld för misshandel

Foto: Happy MTV-couple? Travis Barker och Shanna Moakler på MTV-såpan ”Meet the Barkers”-tiden.

Paris Hilton attackerades av den tidigare Blink 182-trummisen Travis Barkers ex-fru på en nattklubb i Los Angeles tidigt på onsdagsmorgonen.

Enligt hotellarvtagerskan slog tv-stjärnan Shanna Moakler henne i ansiktet - helt oprovocerat.

Händelsen är nu polisanmäld.

Foto: Ännu ett svartsjukedrama för Paris Hilton.

Hilton, 25, hade precis kommit till nattklubben Hyde Lounge vid 2-tiden natten mot onsdagen (kl 10 svensk tid) när skådespelerskan och nakenmodellen Moakler gick till anfall. Hon ”skrek en massa obsceniteter och attackerade henne” uppgav Hiltons publicist Elliot Mintz för amerikanska ABCNews.com.

Enligt Mintz fick Moakler hållas fast medan Paris hjälptes ut från nattklubben.

– Hon ringde mig direkt och berättade att hon inte behövde åka till sjukhus, men att hon skulle göra en anmälan hos polisen.

Upprörd över romans-rykten

Los Angeles-polisen bekräftar för AP att en anmälan gjorts, men vill inte ge några ytterligare upplysningar.

Enligt nyhetssajten TMZ har även Moakler lämnat in en polisanmälan. Hon hävdar att Hiltons ex-pojkvän Stavros Niarchos hällde en drink över henne och knuffade henne nedför en trappa.

– Jag kan inte vara helt säkert på varför det här hände, men Moakler har varit upprörd över ryktena om att Paris dejtar Travis Barker. Ryktena är inte sanna. De dejtar inte, sa Elliot Mintz.

”Hotfulla” meddelanden

Barker och Moakler ansökte om skilsmässa i augusti. Sedan dess har den förre Blink 182-trummisen och Paris Hilton setts hångla på en nattklubb i New York i början av september.

Efter den händelsen ska Moakler ha lämnat "hotfulla" meddelanden på Hiltons telefonsvarare.

– Jag kommer att uppmuntra Paris, med hennes advokats medgivande, att begära besöksförbud mot Moakler för att förhindra att det här farliga beteendet eskalerar, sa Mintz till TMZ.

Moakler utsågs till Miss USA i mitten av 90-talet och har även varit en så kallad ”Playmate”, men är nu mest känd för sin medverkan i den amerikanska versionen av ”Let's dance".

TV:

Paris hångel med Travis Barker:

Sandra Wejbro

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!