”Du hamnar på ett barnhem”

NÖJE

Spåkvinnan, drömtydaren och mediumet Polgara öker svaren på dina frågor – i tarotkorten

Foto: Polgara Källman Jag är 26 år, spåkvinna, drömtydare och certifierat medium. Jag vill hjälpa dig genom att söka svaren på dina frågor i tarotkorten.

Du arbetade vid en flod

Hej Polgara. Jag står still, är fast och inget löser sig för mig. Vet inte vilken väg jag ska gå. Kan du ge mig ett hjälpande råd? Jag har och har haft ett tufft liv. Ibland undrar jag om jag är fast i karma från ett tidigare liv. Vet inte vad jag ska fråga då jag är helt vilsen. Kanske du kan se vem jag är och varför jag råkar ut för alla dessa hinder i mitt liv. Känner mig så ensam.

 Kram Tigerlilja
Hej fina Du! Du bär med dig en stor sorg från ett tidigare liv. Jag ser dig som en liten flicka som blir slagen och lämnad ensam. Du hamnar på ett barnhem efter att nästan ha levt på gatan. Det var väldigt kämpigt för dig och ditt förtroende för livet och vuxna var borta. Vi har alla haft både hemska och vackra tidigare liv. Vi kan arbeta energimässigt för att göra oss fria från band och läka de sår vi fått.

Du är en känslig varelse och behöver vårda din energi, se det som en luftig förlängning av din kropp. Jag ser ett annat liv då du arbetade vid en flod, du hade ett hus där du bytte till dig varor i utbyte mot en kryddig gryta och goda örtteer. Du hade långt svart hår som var spikrakt och föll ner vackert på din rygg. Du var alltid barfota och levde i kontakt med naturen. Försök känna in just det livet och hitta samma sätt att ta kraft ur elementen omkring oss. En regressionsterapeut kan hjälpa dig att söka i tidigare liv och att läka gamla sår.

Din resa börjar bakåt och fortsätter raskt framåt!

 Stor kram - Polgara

En annan kille uppvaktar dig

Hej! Anna heter jag och jag har en fråga om mitt förhållande. Jag och min kille har haft det rätt så jobbigt på sista tiden, och vi bråkar mycket.

Ska jag kämpa eller gå? Jag älskar honom men ibland tycker jag att jag förtjänar bättre.

 Mvh Fisken

Hej! Det blir knepigt att arbeta fram en bra relation mellan er. Om du väljer att stanna blir det jobbigast för dig eftersom hans vilja är i fokus. Du behöver vara väldigt tydlig med hur du vill ha det mellan er, annars förstår han inte. Jag ser en annan kille i framtiden som är mer kommunikativ och öppen — han kommer att uppvakta dig!

 Lycka till i valet! Kramar

Kommer vi att få barn?

Hej Polgara! Jag har haft den stora turen att träffa min stora kärlek i livet. Allt känns väldigt rätt och jag undrar bara vad du ser i vår framtid. Kommer vi att få barn? Kommer vi att få en bra framtid?

Vi funderar också på att flytta till en annan ort, kan du se om det är en bra idé?

 Ha det bra!/Nina

Hej! Grattis till kärleken! Jag ser absolut barn i framtiden, ett barn som är bestämt och intelligent. Det är en god idé att flytta till en annan ort. Det ser bra ut på jobbfronten där och jag ser ett meddelande komma till er om arbetsmöjlighet. Du kommer att trivas som mamma där. Det finns en äldre kvinna i er omkrets som är negativ till förändringar ni vill göra, strunta i det och följ era hjärtan! Gör dig fri och du ska se att du även får mer kraft i kroppen. Ni kommer att skapa er en bra framtid. Ju mer ni släpper på känslan att någon annan har rätt att bedöma er, desto mer kommer ni att våga göra. Ni bildar ett starkt team!

 Kram — Polgara

Veckans dröm

I går drömde jag att min kompis kille dog i en kombination av olycka och sjukdom. Hennes bästa vän är min sambo. Vi var alla chockade och ledsna och kompisen var helt förtvivlad. Jag kände mig förvirrad och att vi borde ta hand om henne samtidigt som jag ville fly undan och inte tänka på det jobbiga. När jag vaknade kändes drömmen så obehagligt verklig att jag ringde killen för att kolla att han levde.

 Annika

Hej! Drömmen visar ett avslut i livet som varit oväntat. Det kan vara en process som tog slut och du var inte helt beredd på det. Fundera på vad killen i drömmen representerar eller speglar, vad för typ av människa han är och vad han pysslar med. Du kände dig otillräcklig för dig själv, du ville omvårda och fly på samma gång. Jag tolkar det som att drömmen vill uppmana dig att söka stöd även utanför dig själv.

 Jättestor Kram

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!