’Lämnade frun på BB – för att ha sex med barnflickan’

Nya smutsiga detaljer kring sveket mot Gwen Stefani

HOLLYWOOD. Uppgifterna om Gavin Rossdales svek mot Gwen Stefani fortsätter att rullas upp i USA.

Och det är inte vackert.

Nu hävdas det att han lämnade sin fru på BB för att ligga med parets barnflicka, Mindy Mann.

Händelsen inträffade enligt en källa i tv-programmet ”Access Hollywood” strax efter att No Doubt-sångerskan nedkommit med parets tredje barn, sonen Apollo, nu 20 månader.

Samma källa hävdar att barnflickan brukade ta med parets barn till Rossdale, 50, när han var på turné. Duon ska då ha legat med varandra på turnébussen, medan barnen sov och Stefani, 46, spelade in tv-programmet ”The voice”.

”En känsla av lättnad”

För Stefani uppges raden av avslöjanden i USA vara ”skönt”.

– Ingen gillar att se en person dras ut i ljuset på det här viset. Men i det här fallet finns det en känsla av lättnad över att andra vet vad hon gick igenom, säger en uppgiftslämnare i New York Post.

Rossdales förhållande med Mann ska ha pågått i över tre år.

Vänsterprasslet avslöjades när Stefani fann nakenbilder och sms mellan Rossdale och Mann på barnens ipad.

– Gwen kan inte gömma sig från ryktena som framkommit under åren. Hon ville antagligen inte att folk skulle få veta det här. Men på grund av allt annat nonsens är hon lättad över att det kommit ut.

Misstanken: Hon vänstrade också

Sedan brytningen har Stefani inlett ett förhållande med sin tv-kollega i ”The voice”, Blake Shelton. Rossdale uppges misstänka att relationen pågått en längre tid. Men en av parets kompisar säger i NY Post:

– Skilsmässan är klar och det var hon som hade mest att förlora, så det verkar inte troligt. Alla som står henne nära är glada över att sanningen blivit känd.

Gillar du kändisar, skvaller, glitter och glamour? Följ Nöjesbladet på Facebook för ett roligare Facebookflöde

Publisert:

LÄS VIDARE