Blondinbella: Vi hade fantastiska år tillsammans

”Nu är det ju tufft”

avLouise Åström

1 av 3

Isabella Löwengrip och Odd Spångberg skiljer sig.

I en intervju med Femina berättar hon om parets - snart avlutade- äktenskap.

– Vi hade fantastiska år tillsammans och nu så funkar det inte mer, säger hon.

Det var under torsdagen som Isabella ”Blondinbella” Löwengrip gick ut på sin blogg och berättade att hon och mannen Odd Spångberg bestämt sig för att skiljas.

I en intervju med Femina kommenterar hon sitt äktenskap efter beslutet.

– Många skulle se ett äktenskap som inte håller som ett stort misslyckande, men jag gör inte det. Jag är inte så hård, jag dömer inte mig själv, utan jag tänker mer: Vi hade fantastiska år tillsammans och nu så funkar det inte mer. Men vi kommer att ha en relation livet ut ändå, på grund av barnen, säger hon i intervjun.

”Känner sig otillräcklig”

Hon berättar också att hon är att hon är bra på att ta hand om sig själv när hon går igenom jobbigare perioder i livet.

– Nu är det ju tufft. Men jag har alltid varit duktig på att veta mitt eget värde – även när livet krisar och jag har tuffa perioder. Jag är bra på att vara min egen bästa vän, att peppa mig själv, unna mig saker och försöka att inte vara så hård mot mig själv. Jag upplever att många människor är väldigt dömande mot sig själva. Man känner sig ofta otillräcklig, speciellt som småbarnsförälder.

I samma intervju säger hon också att hon ännu inte vet om hon kommer att bo kvar i huset på Lidingö som hon och Odd köpte i september 2015.