Charlotte Perrelli om lyxen: ”Jag har inte fått något gratis”

1 av 2 | Foto: JIMMY WIXTRöM
Charlotte Perrelli.

avLinn Elmervik

NÖJE

Hon äger två hem i Djursholm, ett lyxhus i Åre och har byggt en hockeyrink åt barnen i trädgården.

Charlotte Perrelli, 42, har ifrågasatts på grund av sin överdådiga livsstil, men lyssnar inte längre på kritiken.

– Jag tror att folk vet att jag är en ganska jordnära tjej, säger hon.

Hon har varit artist sedan tonåren men uppmärksammas fortfarande lika ofta för sitt privatliv som sin musik.

Charlotte Perrelli äger två hus i exklusiva Djursholm utanför Stockholm, ett semesterhus i Åre, har skämtat om sig själv som diva och visat upp bilder på sitt påkostade slottsbröllop i Frankrike i sociala medier. Många är de som haft åsikter om hennes livsstil och konsumtion.

– Ibland kan jag fundera på varför. Jag är en trebarnsmamma som lever ett ganska vanligt liv ur den aspekten att jag hämtar och lämnar barn, skjutsar till träningar och är med på simskolor. Det enda är att jag har ett knasigt jobb, säger hon.

”Har jobbat väldigt hårt”

Reaktionerna är hon van vid. I dag har hon slutat ta åt sig.

– Det vore förmätet att säga att jag inte lever ett lyxliv eftersom många inte har det jag har. Men anledningen till att jag har det är att jag har jobbat väldigt hårt sedan jag var väldigt ung. Jag har inte fått något gratis. Folk har tyckt om min musik och köpt mina skivor. Har man åstadkommit någonting ger det resultat.

Tror du folk har fel bild av dig?

– Efter såhär många år i offentligheten tror jag att folk vet att jag är en ganska jordnära tjej. De vet vilket slitjobb jag har gjort och hur driven jag är. Jag tror inte att folk tror att jag lever ett flådigt liv som jag inte har förtjänat. Så är det inte och det tror jag folk vet.

Gör Diggiloo-turnén

I sommar är Charlotte Perrelli, som flera gånger tidigare, en del av Diggiloo-turnén.

– Det är fantastiskt kul och väldigt tacksamt. Det är sommar och fullsatta fotbollsplaner och arenor. Världens bästa sommarjobb, säger hon.

Diggiloo-turnén har premiär den 12 juli. Med på turnén är också Wiktoria, Robin Bengtsson, David Lindgren, Tommy Nilsson, Andreas Johnson, Jessica Andersson, Bruno Mitsogiannis och Özz Nüjen.

ARTIKELN HANDLAR OM

Diggiloo

Åre