Robin Bengtssons avslöjande om relationen med Sigrid Bernson

”Lite spännande”

avRasmus Karlsson

Publicerad:

De ville hålla relationen hemlig.

I P4 Extra berättar Robin Bengtsson att han och Sigrid Bernson medvetet valt att inte prata om förhållandet och att det har varit lite spännande.

– Det var så mycket snack och vi ville bara få ha det för oss själva, säger han.

I november bekräftade Robin Bengtsson, 29, att han inte var singel längre. På julafton publicerade Sigrid Bernson, 31, en bild på Instagram där hon och Robin Bengtsson kysser varandra och hon skriver ”God jul. Önskar er alla en fin julekväll” följt av julemojis och ett rött hjärta.

”Njuta av att vara kära”

I och med det inlägget blev förhållandet officiellt efter en lång tids spekulationer trots att paret hela tiden hävdat motsatsen. I en intervju med P4 Extra berättar Robin Bengtsson att paret hela tiden försökt hålla förhållandet hemligt.

– På något sätt ville vi bara ha den här första tiden själva och bara njuta av att vara kära utan att alla tittade på, säger han i programmet.

Sågs efter TV4-programmet

Det var i samband med senaste säsongen av ”Let’s dance” som ryktena började på allvar.

– Vi fortsatte att ses efter att ”Let's dance” var slut. För vi ville inte sluta med det. Men sen vet jag inte när vi började dejta, det var någon gång i slutet av ”Let's dance”. Vi höll det hemligt för det var så mycket snack och vi ville ha det för oss själva. Sen var det nog ganska många som såg igenom det, men inte alla, säger han.

”Lite spännande”

På frågan om det var jobbigt att hålla det hemligt eller inte är artisten tudelad.

– Det var lite både och, jobbigt på ett sätt och lite spännande också, säger han.

1 av 3 | Foto: Jessica Gow/TT
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson.
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM