Paris Jackson och Gabriel Glenn har gjort slut

Jackson: Min själsfrände

Paris Jackson och Gabriel Glenn.
Paris Jackson och Gabriel Glenn.

Paris Jackson och pojkvännen Gabriel Glenn har gått skilda vägar.

Det bekräftar en källa för TMZ.

– Jag tror inte att själsfränder nödvändigtvis inte bara är romantiska partners, säger Paris Jackson i serien ”Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn”.

Michael Jacksons dotter Paris Jackson, 22, och Gabriel Glenn, 23, har gjort slut efter två år tillsammans, enligt en källa till TMZ.

Paret gör musik tillsammans som folkpopduon The Soundflowers och de har även realityserien ”Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glennpå Facebook. I det sista avsnittet som sändes den 4 augusti säger de att de ”konstant tjafsar”, skriver People.

Vill fortsätta göra musik

Där säger Paris Jackson att de båda är envisa, och att han är ”en av hennes många själsfränder”.

– Jag tror inte att själsfränder nödvändigtvis inte bara är romantiska partners, säger hon i klippet.

Paris Jackson och Gabriel Glenn.
Paris Jackson och Gabriel Glenn.

Enligt Gabriel Glenn kommer de alltid att vilja göra musik ihop.

– När vi blev ihop sa vi att även om det inte skulle hålla mellan oss som par, så kommer vi alltid att vilja vara ett band tillsammans. Vår musik var något som vi ville ha kvar i oavsett vad, säger han.

Jackson säger att hon inte kan tänka sig ett liv utan sin partner.

– Jag vet inte vad som kommer att hända i framtiden. Men uppenbarligen strävar jag efter att bli någon. Jag vill växa, och jag vill bli en bättre människa, en bättre musiker... men jag kan inte bli det utan Gabe.

Träffades 2018

Paret träffades i april 2018 när Jackson såg Glenn uppträda. Hon har tidigare sagt i serien att hon föll direkt för honom.

– Vi klickade direkt. Vi tillbringade tre dagar på raken tillsammans. Inom en vecka hade jag flyttat in i hans husbil, berättade hon då.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN