”Bachelor”-profilerna bryter efter auktionen på Instagram

Simon Hermansson: Hon tog det på fel sätt

De träffades i programmet och började dejta efter inspelningen.

Men när Simon Hermansson valde att auktionera ut en dejt med sig själv fick Isabella Larka nog.

– Jag kände inte att det var okej, så då avslutade jag, säger hon.

Simon Hermansson, 29, var årets ”Bachelor2019 och Isabella Larka, 30, tävlade om att vinna hans hjärta. Hon stod i finalen men valdes bort, i stället var det Patricia Hanjikova, 24, som fick den sista rosen. Men det dröjde inte länge förrän relationen var över.

En tid efter programmet skickade Simon Hermansson en invit till Larka på Instagram. Hon gav honom en andra chans och de började dejta.

Men för en månad sedan berättade Simon Hermansson om ett jobberbjudande han fått. Något som fick Isabella Larka att tänka om.

– Han frågade mig om det var okej att han skulle lotta ut sig själv för en dejt och jag kände inte att det var det, så då avslutade jag, säger Isabella Larka.

Isabella Larka stod i finalen av Bachelor 2019.
Isabella Larka stod i finalen av Bachelor 2019.

”Jag förstår hennes reaktioner”

I går kunde Hermanssons följare på Instagram se ett inlägg där han mycket riktigt lottar ut en dejt med sig själv på alla hjärtans dag.

– Jag frågade henne om det skulle kännas okej att jag gör det här och resten är historia helt enkelt. Jag förstår hennes reaktioner och hennes handlingar och att hon blir arg eller frustrerad, säger Simon Hermansson.

Han säger att de bara dejtade, och att det hade varit en annan sak om de hade varit ett par.

– Jag tycker fortfarande om Isabella, men hon tog det på fel sätt, enligt mig. Jag ser det som att man auktionerar ut sig några timmar, inget mer med det, säger han.

Simon Hermansson har auktionerat ut en dejt på sin Instagram.
Simon Hermansson har auktionerat ut en dejt på sin Instagram.

Ångrar sig inte

Han ångrar inte att han tackade ja till jobbsamarbetet. Han tror att de hade slutat träffas förr eller senare ändå, delvis på grund av avståndet. Han bor i Nynäshamn och hon bor i Umeå.

– Vi kanske inte bara vara rätt. Det var svårt att ha ett distansförhållande, jag kan tycka att det var lite påklistrat att allt skulle vara så bra och så härligt, även om det bara vara på dejtingnivå.

Isabella Larka verkar vara inne på samma spår.

– Det var ju fler saker som satte käppar i hjulet, vi hade nog inte fortsatt dejta ändå, säger hon.

Själv har hon ingen dejt inplanerad på alla hjärtans dag, men hon ser fram emot att träffa någon i framtiden.

– Kärleken kommer nog i sinom tid.

Vinn en date med mig! I samarbete med memmo, tävlar jag nu ut en Date med mig - precis lagom till Valentine's Day! För att delta räcker det med att du följer memmo på Instagram @memmo.app och beskriver din dröm-date med en mening i kommentarsfältet nedan. Så bjuder jag dig på middag i centrala Stockholm, en dag som passar oss båda. Vi lottar dessutom ut 5st presentkort på 1000kr hos memmo, där du kan beställa en hälsning av mig eller någon annan av alla profiler där, att skicka till de som står dig närmast! En alla hjärtans dag-present som man minns längre än chokladasken, det kan jag garantera! Så varför inte en middag på alla hjärtans dag?😊
Publisert:

LÄS VIDARE