Viktor Frisk och Martina Haag gör film ihop

Ska börja skriva på ett filmmanus till ny komedi

Viktor Frisk och Martina Haag jobbar just nu på ett manus till en kommande komedifilm.

Det avslöjar Frisk för Nöjesbladet.

– Vi har en idé, vi har en investerare och sen får vi se, säger han.

Artisten Viktor Frisk, 24, och skådespelaren samt författaren Martina Haag, 55, är goda vänner. Nu är de på väg att bli goda kollegor också. För Nöjesbladet avslöjar Viktor Frisk att de jobbar på ett filmmanus till en kommande komedifilm.

– Jag vet inte hur mycket vi får berätta, men vi ska åka ner till Smögen och sätta oss på Käringön och skriva allting. Vi har bra idéer och mer kommer sen, säger han.

Olikt Martina Haag har Viktor Frisk aldrig jobbat med film, men säger att de har sjukt roligt tillsammans och att det förmodligen kommer leda till något bra.

– Vi satt och snackade en dag, hon har ju skrivit filmmanus förut med bland annat Peter Magnusson, och kom fram till att vi borde göra det här tillsammans. Vi började prata om olika idéer, började asgarva och till slut ville vi får ner allt på papper för att göra en bra grej av det. Vi har en idé, vi har en investerare och sen får vi se.

Frisk om romansryktet

Att Viktor Frisk och Martina Haag umgås flitigt är inget nytt. För några veckor sedan uppstod det till och med ett rykte om att de skulle vara ett par, något som Viktor Frisk dementerade till Nöjesbladet.

Ryktet tog fart när Viktor publicerade en bild på Instagram där de håller om varandra med texten: ”Bästa kvällen” och ett rött hjärta som påhäng.

– Vi satt på en restaurang och efter några glas vin tyckte vi det var roligt att lägga upp en bild där vi bara stod och kollade på varann, säger han och fortsätter:

– Det var allt! Sen började media ta upp det där och till slut ringer min mammas kompisar för att undra om det stämmer. Mamma frågade mig: “Jag fattar att detta inte stämmer, men är det nånting?”. Är du galen i huvudet? Martina är en av mina bästa vänner, svarade jag.


PODD: Så utnyttjar bedragarna svenska kändisar – för att komma åt dina pengar

I nyhetspodden Aftonbladet Daily pratar vi om hur bedragare använder sig av svenska kändisar för att lura dig på pengar.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN