Ingvar Oldsberg stoppad – får inte viga Glenn och Camilla

Tvingades tacka nej till Hyséns bröllop: ”Jag är besviken”

Publicerad:

NÖJE

Glenn Hysén och blivande hustrun Camilla Lendott ville att Ingvar Oldsberg skulle viga dem. Men tv-profilen tvingades tacka nej.

– Jag hade verkligen sett fram emot det och det är klart det är tråkigt, säger han till Nöjesbladet.

Om drygt en månad gifter sig tidigare fotbollsproffset Glenn Hysén, 59, och fästmön Camilla Lendott, 50. Vigseln kommer att äga rum på Jungman Jansson som ligger vid havet på Önnereds brygga i utkanten av Göteborg.

Nu kan Nöjesbladet avslöja att det blivande brudparet hade som önskemål att bli vigda av Ingvar Oldsberg, 74. Dessvärre tvingades han tacka nej.

– Ja, det stämmer. Jag tackade nej beroende på det faktum att rättigheterna till mitt vigselförättande var knutna till Baldersnäs i Dalsland där jag vigde folk mellan 2005 och 2010. Jag vigde säkert 25-30 par under den perioden. Men sedan måste man göra nya ansökningar om man ska viga folk utanför det området, säger Oldsberg och fortsätter:

– Min vigselrätt var alltså knuten dit. Sedan kan man förstås söka vigselrätt nationellt så man kan viga folk överallt, men det var inget som jag behövde då.

Ingvar ska operera höften

Oldsberg poängterar att han mer än gärna hade vigt Glenn Hysén och Camilla Lendott.

– Utan tvekan! Det hade jag gjort. Glenn är alltid så beredvillig och vänlig när man ringer honom om olika evenemang och prylar. Jag hade verkligen sett fram emot det och det är klart det är tråkigt. Men det rent juridiska i sammanhanget satte stopp för det. Jag är besviken.

1 av 3 | Foto: ANDERS DEROS
Ingvar Oldsberg.

Nu hoppas Oldsberg på att kunna närvara som gäst på bröllopet. Dessvärre står en höftoperation i Belgien för dörren som kan sätta stopp för alltsammans.

– Allt är avhängigt omständigheter som man inte kan påverka. Jag hoppas att det inte krockar. Men då flyttar säkert Glenn på festen, säger han skämtsamt och skrattar.

Nöjesbladet har varit i kontakt med Glenns blivande fru Camilla Lendott.

 – Det är jättetråkigt att det inte kunde bli som vi önskade, men så är det ju ibland. Allt är självklart löst nu, så nu hoppas vi bara att Oldsberg kryar på sig.

Publicerad:

LÄS VIDARE