Harry Styles i vild sexig dans på stranden

DAGENS HARRY

avOlle Kvarnsmyr

Vår vän Harry Styles har släppt en ny video och inget är sig likt.

Nyligen levererade den skönlockiga artisten Harry Styles ett svampavslöjande i publikationen Rolling Stone Magazine . Och det var inte direkt trattisar som Claire Wikholm brukar plocka. Vår vän Harry berättade att han fick inspiration under arbetet med det nya albumet med hjälp av ett visst intag av magiska svampar. Detta svampintag ser även ut att ha räckt till och blivit över när Harry Styles nu gjort en video till låten ”Lights up”. Undertecknad, Nöjesbladets Harry Styles-uttolkare, analyserar nedan denna visuella magiska svampmacka.

Harry vaknar

Videon börjar med att Harry vaknar till sans. Vår vän ser ut att fundera på något. Vi har ingen aning om vad men intresset fångas direkt.

Harry i dans - sävligt och sexy

Det är mitt i natten eller tidig morgon och det pågår en dans runt Harry på en strand i Sydamerika. Herrarna och damerna vill på något sett skava sina bara kroppshyddor mot Harry. Kropparna skaver och skaver mot varandra. Vår vän Harry ser ut att vara nöjd.

”Har gett 18 personer orgasm”

Videon fortsätter oförtrutet. Harry dansar, ler och börjar sjunga. Basen får igång festen på ett suggestivt sätt. I kommentarsfältet spekuleras det om att det är så här det ser ut när 18 personer har fått en riktigt bra orgasm. Som tittare hummar vi jakande med till kommentaren.

Harry - skämtaren

Tittut

Harry är som vi alla vet en glad gamäng och en spellevink. Självklart ges det tid för spex. Under dansens gång räcker Harry ut tungan.

Mystiken tätnar - Harry i urtjusig damblus

Plötsligt flimrar det förbi en sekund. Ett klipp på Harry i en ljusblå kreation som får det att vattnas i munnen på alla med en faiblesse för lite vågade kreationer. Klippet måste på något sätt gestalta Harry innan de ”18 orgasmerna” och den gungande dansen på stranden. Som tittare och Harry Styes-fantast blir du nyfiken och vill ha MER, MER.

Harry gör ett mystiskt stunt

Vi vet inte riktigt vad som menas med denna passage i videon. Men håll i hatten. Här hänger Harry i ett par snören, likt en marionettdocka. Under Harry ligger det ett föremål. Som tittare har du ingen aning om vad. Endast Harry vet.

Harry tar ett dopp

Då och då får vi som tittare ta del i sekvenser när Harry tar ett dopp. Inga konstigheter egentligen då Sydamerika har ett varmt klimat som inbjuder till att ta ett dopp. Vi höjer dock ett ögonbryn över Harrys val av badkläder.

Harry åker motorcykel - bakochfram

Snipp snapp slut så var festen slut och Harry transporterar sig hem med hjälp av en motorcykel. Detta är verkligen en transport trafiksäkerhetsverket skulle ha invändningar mot. Harry sitter bakochfram på motorfordonet och vevar med armarna. En sekvens att titta på med skräckblandad förtjusning.

Polisen dyker upp

Den lokala polismyndigheten verkar ha åsikter över Harrys transportsätt. En vägspärr är uppsatt och Harrys transport är till sin ända.

Harry - nöjd med livet

Vår vän Harry tar farväl av oss i videon med det där smajlet som bara Harry kan avfyra. Tack för denna video Harry.

SE VIDEON HÄR

ARTIKELN HANDLAR OM