Bingolotto

Rickard Olsson tappade hakan när Jessica ringde in – igen

avAndreas Ekström

För två veckor sedan vann Jessica Jillnesjö, 43, från Billdal en ny bil i ”Bingolotto”.

I kväll hände det igen.

– Flickan med guldbyxorna, säger programledaren Rickard Olsson, 52.

Den 25 augusti hade Jessica Jillnesjö turen att komma fram till tävlingsmomentet ”Färgfemman”. Då vann hon mat för 50 000 kronor, resor för 10 000 kronor och en ny bil, en Volkswagen Golf. Det var första stora vinsten för familjen. Men två veckor senare var det dags igen. Denna gång vann de köksvaror för 10 000 och en till Volkswagen Golf. Enligt Bingolotto är bilarna värda  235 600 kronor vardera.

– Det här är helt sjukt, för jag vann ju för några veckor sedan. Nu så sitter min sambo med lott och så vann han. Men han vågar inte ringa, det blev jag som fick ringa. Herregud, det här är verkligen helt sjukt, säger Jessica i programmet.

1 av 2 | Foto: TV4
Rickard Olsson tappar hakan när Jessica Jillnesjö ringer in för andra gången på två veckor.

Rickard Olsson: ”Det är roligt och piggar upp”

Rickard Olsson har varit med om en hel del under sin tid som programledare i Bingolotto. I våras ringde Lars-Göran Sjöström från Älvsjö in och vann två bilar. Men att en samma person har varit med i ”Färgfemman” på så kort tid är något som den rutinerade programledaren aldrig varit med om.

– Det är helt osannolikt men väldigt härligt. Över tid så brukar folk kunna vinna men jag har aldrig varit med om att någon vunnit på så här kort tid, säger Rickard Olsson till Nöjesbladet.

– Det är ju så här, slumpen har inget minne, vilket är jobbigt för dem som spelat mycket och länge men inte vunnit någonting så kommer hon och kliver före allihopa och vinner två gånger. Men det är roligt och piggar upp, säger han.

Tappade hakan

I tv-rutan kunde man se hur programledare blev väldigt förvånad när han hörde vem det var som var i andra änden av telefonlinan.

– Jag tappade fullkomligt hakan. Men det är också så här, det är ett bevis på att det lönar sig att köpa lott och ringa in om man får bingo, uppenbarligen, säger Olsson.

ARTIKELN HANDLAR OM