Hallström om Gunilla Persson: Hade ingen relation

Berättar om mötet med Hollywoodfrun

Av: Louise Åström

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4 | Foto: STEFAN JERREVÅNG
Gunilla Persson.

Lasse Hallström och Gunilla Persson umgicks under 1990.

Det Gunilla har kallat för romans minns Hallström inte med samma heta känslor.

– Det var inte någon relation, säger han i ”Strömstedts”.

Enligt Gunilla Persson hade hon och regissören Lasse Hallström ett kort förhållande år 1990. Något hon berättade om för Nöjesbladet 2010.

Romansen rann dock ut i sanden när Gunilla började träffa en brittisk man. Att missa chansen med Lasse var inget hon tog lätt på.

– Det var mitt livs största misstag att jag valde honom framför Lasse. Jag var förälskad i den andra mannen, men det ledde inte till vad jag ville som var äktenskap och barn. Men Lasse, han har ju gift sig och skaffat barn. Så han hade varit en bättre kandidat. Lasse hade vad jag sökte, han hade djupet. Han skulle ha varit rätt för mig. Men det är lätt att vara efterklok, sa hon då till Nöjesbladet.

”Ingen relation”

I programmet ”Strömstedts” träffar Niklas och Jenny Strömstedt Lasse Hallström och hans fru Lena Olin i deras villa i på Waxholm. Under middagen frågar Jenny Lasse om relationen till Hollyoodfrun.

– Vem är Gunilla Persson, utbrister plötsligt Lena Olin.

Efter att Lena fått det förklarat för sig bekräftar Lasse att han har umgåtts med Gunilla och att han läst i media att hon ångrar att hon inte satsade mer på honom.

– Jag lärde känna henne. Vi satt i något utland och pratade och så kom hon hem till Riddargatan. Sen är det luckor. Men det var inte någon relation, säger han i programmet.

”Strömstedts” sänds klockan 21:00 på torsdagar i TV4.

Nöjesbladet har sökt Gunilla Persson.

Publicerad: