Lady Gaga ställer in spelning – är för sjuk

1 av 2 | Foto: AP
Lady Gaga.
NÖJE

Lady Gaga meddelar i dag på Twitter att hon tvingas ställa in sin kommande spelning på Rock in Rio-festivalen i Brasilien.

Anledningen är hennes hälsa. Hon ska ha förts till sjukhus med svåra smärtor.

”Brasilien, jag är förkrossad”, skriver hon i inlägget.

Lady Gaga skulle ha öppnat Rock in Rio-festivalen på fredagen. Men under torsdagen twittrade hon ett ledsamt besked till fansen. Spelningen blir inte av.

"Brasilien, jag är förkrossad över att jag inte mår bra nog att komma till Rock in Rio. Jag skulle ha gjort vad som helst för er men jag måste ta hand om min kropp just nu", skriver hon i ett av inläggen och fortsätter i ett annat:

”Jag är på sjukhuset, det är inte bara på grund av smärta i höften eller slitage från turnén, jag har svåra smärtor. Jag är i goda händer med de allra bästa läkarna.”

Ställde in – tröstade fansen med pizza

Det är andra gången på kort tid som världsstjärnan tvingas ställa in en spelning på grund av hälsoproblem.

I början av september drog hon på sig strupkatarr efter att ha uppträtt i regnet i New York. Dagarna efter strök hon sin spelning i Montreal, Kanada, med kort varsel ur spelschemat – och tröstade de köande fansen utanför hennes hotell med gratis pizza.

Lider av kroniska smärtor

I tisdags berättade Lady Gaga i en intervju med Nöjesbladet att hon lider av den kroniska sjukdomen fibromyalgi, vilket i hennes fall handlar om smärtor i höftleden.

– Det är svårt, sa hon medan hon kämpade för att hålla tillbaka tårarna.

– Men det är också befriande, sa hon i intervjun.

Rock in Rio arrangeras i Brasilien den 15 till 17 september samt mellan den 21 och 24 september. Hennes spelning på festivalen skulle ha varit en del av hennes pågående världsturné med albumet ”Joanne”, som avslutas december.

ARTIKELN HANDLAR OM

Lady Gaga